VELIKA PLJAČKA: Ukradeno 200.000 evra zazidanih u kuću u Prolom banji
Foto: Uprava Carina

Prolom banja

VELIKA PLJAČKA: Ukradeno 200.000 evra zazidanih u kuću u Prolom banji

Crna Hronika -
Trojica osumnjičenih su obili ulazna vrata kuće, izvršili premetačinu stvari i razbijali unutrašnje zidove u potrazi za novcem, koji su na kraju i pronašli spakovan u najlon kesama

KURŠUMLIJA - Policija u Podujevu uhapsila je F.R. (58) iz okoline Podujeva zbog sumnje da je nedavno u Prolom banji ukrao 200.000 evra iz jedne porodične kuće, što je najveća pljačka ikad počinjena u opštini Kuršumlija, saopštila je danas policija.

U saopštenju se navodi da postoje osnovi sumnje da je F.R. počinio krađu zajedno sa H.R., koji je ranije uhapšen, i sa još jednom za sada nepoznatom osobom.

Oštećeni Vukoje Milosavljević rekao je da je novac držao zazidan u jednom od unutrašnjih pregradnih zidova kuće, što mu je savetovao H.R., njegov dugogodišnji prijatelj i jedan od osumnjičenih. "Tu sam ga sakrio, jer me je on tako savetovao. On mi je rekao da je to najsigurniji način za čuvanje novca i da i on na taj način čuva novac, što mi je i pokazao", rekao je Milisavljević.

Trojica osumnjičenih su obili ulazna vrata kuće, izvršili premetačinu stvari i razbijali unutrašnje zidove u potrazi za novcem, koji su na kraju i pronašli spakovan u najlon kesama. Osumnjičenom F.R. je određena mera policijskog zadržavanja do 48 sati, nakon čega će sproveden istražnom sudiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track