SUMNJIVO: Starica ugušena jastukom?
Foto: Zorana Jevtic

Misterija u Skojevskom naselju

SUMNJIVO: Starica ugušena jastukom?

Crna Hronika -
Užasno Leš Nade Kajganić (75) vatrogasci pronašli na krevetu njene spavaće sobe

BEOGRAD - Rezultati obdukcije Nadinog tela trebalo bi da budu poznati danas!Leš Nade Kajganić (75), s jastukom preko glave, pronađen je juče u njenom stanu u Skojevskom naselju. Iako će rezultati obdukcije biti poznati u toku današnjeg dana, policija sumnja da je Nada ugušena jastukom najverovatnije još u petak popodne.Komšinica zvala policiju- Nadin nestanak prijavila je njena komšinica. Uplakana i uznemirena žena pozvala je policiju i rekla im da sumnja da joj se nešto loše dogodilo jer uporno zvoni na njena vrata i zove je telefonom, ali ona ne odgovara. Dodala je i da je nesrećnu ženu poslednji put srela na ulazu zajedničke zgrade, gde su se dogovorile da se vide kasnije tog dana - kaže naš izvor iz istrage.Sagovornik dodaje da su policajci po dolasku u Skojevsko naselje bezuspešno pokušavali da provale blindirana vrata Nadinog stana, te da su u nekom trenutku odustali i pozvali vatrogasce.- Nada je stanovala na trećem spratu, tako da su vatrogasci prvo pokušali da se popnu i dođu do nje. Kako nisu uspeli, spustili su merdevine sa četvrtog sprata i najzad ušli kroz prozor. Ubrzo su otkrili potpuno ukočeno telo starice u krevetu spavaće sobe, a jastukom preko lica - objašnjava sagovornik.Stan bio zaključanIako je stan preminule žene bio zaključan s unutrašnje strane i u njemu nije bilo tragova provale ili premetačine, policajci su odmah posumnjali da je reč o ubistvu i obavili detaljan uviđaj.- Nada je, prema rečima komšija, bila izuzetno vitalna i energična žena. Sama je brinula o sebi, svakodnevno odlazila u duge šetnje i generalno bila u odličnom zdravstvenom stanju. Način na koji je jastuk položen na njeno lice mogao bi da ukazuje na to da je ugušena - ističe naš izvor. Policija je pokrenula istragu o ovom slučaju.

Istraga... Policija zapečatila vrata stana
Istraga... Policija zapečatila vrata stana

Nije razgovarala sa sinomNada je bila udovica i imala je jednog sina, koji živi negde na Avali. Poslednjih nekoliko godina nisu bili u kontaktu. Čula sam da ga je prekjuče policija pozvala da identifikuje majčino telo. Kažu da se „zakačio“ s nekim u stanu - kaže prijateljica nesrećne žene.

Ubijena zbog ušteđevine?!Nada je živela od skromne penzije. Nikad se nije „rasipala“. Po naselju se pričalo da joj je pokojni muž Steva ostavio pozamašnu životnu ušteđevinu. Oni su pre nekoliko godina držali kafanu na Avali, koja je sjajno poslovala. U jednom trenutku su je prodali, a novac je, kako se pričalo, bio kod Nade. Možda je to motiv - objašnjava jedan od Nadinih komšija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track