Najnovije vesti

Pljačkaši Borisa Milićevića osuđeni na zatvorske kazne!

Pljačkaši Borisa Milićevića osuđeni na zatvorske kazne!

Crna Hronika
Nemanja Stojanović (28) osuđen je na 14 meseci zatvora, a Milan Ećimović (20) na osam, a istom presudom obojici je ukinut pritvor u kom su boravili od hapšenja u februaru

BEOGRAD - Prvi osnovni sud u Beogradu osudio je danas dvojicu razbojnika na 14 i osam meseci zatvora, zbog toga što su opljačkali člana Glavnog odbora Socijalisticke partije Srbije Borisa Milićevića.

 

Nemanja Stojanović (28) osuđen je na 14 meseci zatvora, a Milan Ećimović (20) na osam, a istom presudom obojici je ukinut pritvor u kom su boravili od hapšenja u februaru.

 

Oni, kao i tužilaštvo, imaju pravo žalbe na ovu presudu

 

.Beogradski mediji preneli su ranije da se napad na Milićevića dogodio se u noći između 13. i 14. februara, kada su ga Stojanović i Ećimović pozvali u stan na sedeljku, a potom zatražili da im preda sav novac.

 

Pošto im je predao novac, bankovne kartice i telefone, napadači su nastavili Milićevića da psihički i fizički maltretiraju, a jedan od njih mu je nožem posekao čelo.

 

Nezadovoljni "plenom" Stojanović i Ećimović su Milićevića primorali da ih odvede kuće, gde su iz njegovog stana odneli sve dragocenosti i potom pobegli.Milićević je odmah slučaj prijavio policiji, a napadači su ubrzo uhapšeni.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...