IZA REŠETAKA ZBOG PRETNJI: Oteću ti ćerku, pa ću je silovati

Funkcionerima slao preteće SMS poruke

IZA REŠETAKA ZBOG PRETNJI: Oteću ti ćerku, pa ću je silovati

Crna Hronika -
Pritvor Darko A. (23) uhapšen zbog sumnje da je Milošu Stojanoviću, zameniku predsednika opštine Mladenovac, i Zoranu Kostiću, članu Gradskog veća Beograda, slao poruke u kojima je najavljivao da će ih ubiti

BEOGRAD - SMS obračun!Darko A. (23) iz sela Kovačevac kod Mladenovca uhapšen je zbog sumnje da je pretio Milošu Stojanoviću, zameniku predsednika opštine Mladenovac, i Zoranu Kostiću, članu Gradskog veća Beograda! Darko A. je to radio jer je, navodno, bio revoltiran time što se u Mladenovac sve više doseljavaju izbeglice!- Darko A. je s nepoznatog broja Stojanoviću i Kostiću poslao više poruka nekoliko dana pre hapšenja - kaže izvor Kurira iz istrage. U porukama je pretio ubistvom, ali i silovanjem ćerke jednog od funkcionera.„Sasuću ti ceo okvir“ - Svakakve gadosti je pisao. Detaljno je opisivao kako će izvršiti likvidaciju, čak je poslao i mapu planiranog ubistva. U jednoj poruci, upućenoj Milošu Stojanoviću, napisao je da će mu „ceo okvir sasuti u glavu“. Darko A. je otišao toliko daleko da je čak pominjao i kidnapovanje. Tako je u poruci koju je prosledio Zoranu Kostiću napisao: „Oteću ti ćerku, pa ću je silovati“ - kaže naš sagovornik. Darko A. se, prema rečima izvora Kurira iz istrage, na ovakav čin odlučio jer je smatrao da su raseljene osobe okupirale grad.Mrzi izbeglice- On je bio ogorčen zbog toga i navodno je govorio da od izbeglica više ne može da se živi. Za povećan broj izbeglica krivio je Stojanovića i Kostića, koji je ranije takođe bio funkcioner u mladenovačkoj opštini. Zbog toga je, kako se pretpostavlja, njima i pretio - kaže naš sagovornik. Funkcioneri su odmah slučaj prijavili policiji, koja je ubrzo identifikovala i privela Darka A.

Pretio im... Kostić i Stojanović
Pretio im... Kostić i Stojanović

Ne plašim se za bezbednostMiloš Stojanović, zamenik predsednika opštine Mladenovac, kaže da ne poznaje mladića koji mu je slao jezive poruke i pretio smrću njemu i njegovoj porodici.- Ne plašim se za svoju bezbednost. Ja sam profesionalac i obavljam svoj posao kako treba. Žao mi je što je momak toliko ostrašćen. Sumnjam da su njegove poruke politički motivisane, ali istraga će utvrditi istinu - kaže Stojanović i dodaje da je zadovoljan efikasnošću policije, koja je brzo identifikovala i uhapsila momka koji mu je pretio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track