PRESELO IM: Lopovi Beloševiće omamili i opljačkali u Grčkoj!

PRESELO IM: Lopovi Beloševiće omamili i opljačkali u Grčkoj!

Crna Hronika -
Lopovi su Beloševićima ukrali bukvalno sve što su imali u hotelskoj sobi od dragocenosti čija vrednost iznosi 3.500 evra, osim ključeva za kola i dokumenata

BEOGRAD - Probudio sam se i želeo sam da pogledam koliko je sati. Na natkasni nije bilo ničega, ni telefona, ni sata. Ugledao sam dve ženine tašne na podu sa rasutim stvarima i shvatio sam da smo opljačkani, počinje svoju priču Beograđanin Aleksandar Belošević, koji je sa suprugom Slavicom bio na letovanju u Pefkohoriju u Grčkoj.

- Iako smo tražili apartman na spratu u hotelu „Pilalidis“, dobili smo apartman u prizemlju. Apartman smo zakupili od 9. do 24. juna. Tog 18. juna probudio sam se oko četiri sata noću, osetio sam da me peku oči, umio sam se, vratio se u krevet i zaspao u roku od pola minuta. Kada sam se sledeći put probudio, vrata od terase su bila otvorena, iako ih je supruga te večeri zatvorila, prepričava Aleksandar. Aleksandar navodi da su im lopovi uzeli bukvalno sve što je vredelo, osim ključeva od kola, a ukupna vrednost ukradenih stvari je oko 3.500 evra.

- Imali smo novac u tri novčanika, sve su uzeli, oko 1.200 evra, čak i novčanik koji je bio ispod jastuka na kojem je Slavica spavala. Uzeli su i laptop sa stola, oba mobilna telefona, zlatan nakit koji smo poneli iz stana u Beogradu da nas tu ne bi pokrali, čak i punjače. Otišli smo odmah do vlasnika hotela, a oni su pozvali policiju.

Objasnili su nam da smo poprskani sprejom i tako ošamućeni i da provalnici u poslednje vreme tako rade - nastavlja svoju ispovest Aleksandar. On objašnjava da je kontaktirao i s našim konzulom u Solunu, budući da su ostali bez novca sedam dana pre isteka zakupa, da nemaju novac za hranu niti za benzin da se vrate kući, ali da im je on objasnio da nema načina da im pomognu.

- Pogodilo me je to što nikakvu odgovornost niko ne snosi, ni vlasnik hotela, ni naša agencija ni konzul, niko nas ništa nije pitao. Niko nam ništa nije ponudio. Jedino su nas pitali šta je sa dokumentima, a oni su, eto, ostali bili u hotelu. Novac smo ipak pozajmili od prijatelja, pa smo se vratili u Beograd, kaže revoltirano Aleksandar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track