VOZ ZGAZIO PUDLICU: Marija Šerifović borila se za život psa!

Saosećajna

VOZ ZGAZIO PUDLICU: Marija Šerifović borila se za život psa!

Crna Hronika -
Dala sve od sebe Šerifovićeva pokušala da pomogne pudli koju je bahati vozač turističkog voza na Adi udario, a potom prešao preko ruke njene vlasnice i besramno produžio dalje

BEOGRAD - Sramni radnik Ade!Poznata pevačica Marija Šerifović do poslednjeg trenutka borila se juče da spase francusku pudlu koju je oko 14 časova pregazio turistički vozić na Adi Ciganliji! Kako saznajemo, pobednica Evrosonga sedela je u kafiću „Koketa“ kad je voz točkovima prešao preko psa. Njegova vlasnica Ivana Hudiček pokušala je rukama da spase svog ljubimca, ali je vozač bezobzirno produžio dalje i prešao joj preko ruke! Iako ga je pevačica odmah odvezla kod veterinara, pas je ipak preminuo.- Nisam mogla da verujem šta se dešava! Ljudi oko mene su vrištali, ali se vozač nije obazirao! Mislila sam samo na to kako da spasem svog Bejbija. Tada se odjednom pojavila Marija Šerifović, koja je nesebično pomogla meni i mom psu u pokušaju da mu spasemo život - opisala je za Kurir dramu koju je preživela Ivana Hudiček.Njih dve unele su povređenog psa u kafić. Konobari su doneli led i stavili ga Ivani na ruku da joj smanje bolove. Ubrzo je došla i Hitna pomoć, koja joj je previla ruku. Marija je potom i nju i psa stavila u svoj auto i odvezla ih u Veterinarsku stanicu. Iako je dala sve od sebe, pas je tamo preminuo.- Tek pošto je moj Bejbi umro, otišla sam u Urgentni centar. Tamo su me pregledali i utvrdili da nemam prelom već nagnječenje ruke. Mnogo mi je teško... Imam sina od 13 godina i ne znam kako sad da mu objasnim da posle devet meseci više nemamo kucu - kroz suze je rekla Ivana.

Nije izdržala... Pudla Bejbi ipak umrla
Nije izdržala... Pudla Bejbi ipak umrla

Očajna... Povređena Ivana Hudiček
Očajna... Povređena Ivana Hudiček

Mesto nesreće... Ovde je vozač turističkog voza pregazio psa i povredio vlasnicu
Mesto nesreće... Ovde je vozač turističkog voza pregazio psa i povredio vlasnicu

Srbijo, sramoto jednaUbrzo je ceo događaj osvanuo i na Tviteru. Marija Šerifović, užasnuta brutalnošću vozača voza, opisala je užasan događaj na svom profilu.- Upravo se borimo za život malog psa. Umreću od tuge ako pas ne preživi, a kunem se u sve da će mamlaz odgovarati. Vozač je samo nastavio, a ja sam ih stavila u kola i odvela u prvu ambulantu. Niti policije, niti Hitne. SRBIJO, SRAMOTO JEDNA! - napisala je ogorčena Marija na Tviteru. Pevačica je sve vreme apelovala za pomoć i na Tviter postavila fotografiju psa, za kog je tražila krv jer je životinja bila teško povređena, ali je mali pas, nažalost, ubrzo uginuo.

Pas istrčao pred vozićPovodom nemilog incidenta juče su se oglasili iz JP „Ada Ciganlija“ s nešto drugačijom verzijom celog događaja.- Sugrađanka koja je na Adu došla sa svojim psom zadobila je povredu ruke kad ja pokušala da zaustavi psa jer je iznenada istrčao pred vozić. S obzirom na to da ovo vozilo ne razvija veliku brzinu, vozač je mogao brzo da reaguje i ukoči - kaže se u saopštenju i dodaj da je policija izašla na lice mesta da izvrši uviđaj.Sinoć nam je u MUP potvrđeno da je policija obavila informativni razgovor s vozačem vozića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja