TEŠKA NESREĆA KOD MIHAJLOVCA: Dva putnika u komi

Auto-put Beograd-Niš

TEŠKA NESREĆA KOD MIHAJLOVCA: Dva putnika u komi

Crna Hronika -
Sudarili su se kamion i autobus čeških registracija

BEOGRAD - Na niškom autoputu kod Mihajlovca noćas oko tri časa dogodila se teška saobraćajna nesreća kada su se sudarili kamion i autobus češke registracije.

Šest osoba, čeških drzavljana, povređeno je jutros u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd-Niš, kod Požarevačke petlje, rečeno u MUP-u Srbije

Prema prvim informacijama, autobus sa češkim državljanima je udario u kamion sa drvima. Sudar, čiji je uzrok zasad nepoznat, do udesa je došlo kada je autobus čeških registarskih oznaka kod požarevačke petlje na auto-putu Beograd-Niš sustigao i naleteo na teretno vozilo negotinskih tablica.

U nesreći su teško povređena tri putnika koja su u komi i koja su prevezena za Beograd. Lakše su povređene još dve osobe koje su zbrinute u smederevskoj bolnici.

Među povređenima je najverovatnije i vozač češkog autobusa koji ima povrede karlice, ali je u stabilnom stanju.

Policija nije zetekla vozača kamiona koji se pojavio tek po završetku uviđaja i njemu je određeno policijsko zadržavanje.

Autobus iz češke krenuo po putnike u Srbiji

Iz Češke je krenuo autobus po putnike koji su nedelju uveče u Srbiji na autoputu Beograd-Niš kraj Mihajlovca doživeli saobraćajnu nesreću kada je troje od njih povređeno teže a dvoje lakše, saopštilo je češko Ministarstvo inostranih poslova.

"Autobus pripada češkoj turističkoj agenciji Rialto. U autobusu je bilo 19 putnika, petoro je povređeno", kazao je češkom radiju otpravnik poslova češke ambasade u Beogradu Jirži Kirijan.

"Troje teško povređenih među kojima je i vozač prevezeni su u bolnicu u Beograd, a dvoje laške povređenih smešteni su u bolnicu u Smederevu", kazala je za češke medije portparol češkog Ministarstva inostranih poslova Johana Grohova.

"Na mestu je češki konzul, a krenuo je i novi autobus po nepovređene putnike", dodala je ona.

http://www.youtube.com/watch?v=NlstRVp3Mv4
http://www.youtube.com/watch?v=peaHj3YpF5c

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track