MONSTRUM: Žandarm spalio dvojicu mladića i otišao na kafu!

Ekskluzivno: Kurir saznaje detalje hapšenja brutalnog ubice

MONSTRUM: Žandarm spalio dvojicu mladića i otišao na kafu!

Crna Hronika -
Policija utvrdila da je Srđana Tomića (27) i Aleksandra Nedeljkovića (29) ubio Aleksandar Krstić (33), koji je uhapšen dok je sedeo u kafani

KRAGUJEVAC/JAGODINA - Nađeno i oružje!Pripadnik kraljevačkog odreda Žandarmerije Aleksandar Krstić (33), koji je osumnjičen da je ubio, a zatim spalio Srđana Tomića (27) i Aleksandra Nedeljkovića (29), čija su ugljenisana tela nađena u selu Ratković kod Rekovca, uhapšen je dok je s poznanikom sedeo u kafani, saznaje Kurir!- Prilikom pretresa Krstićeve kuće nađeno je i oružje iz kog su ubijeni Tomić i Nedeljković. Istražitelji su još u ponedeljak oko podne posumnjali da je Krstić počinio zločin. Ubrzo je lociran, a uveče i uhapšen - rekao je izvor Kurira.Plašim se za sina i sebeNaš izvor je ispričao i detalje monstruoznog zločina.- Krstić je 14. jula pozvao Tomića i Nedeljkovića da dođu u Kragujevac da bi Nedeljkoviću pokazao kola koja je trebalo da mu da na ime duga od 5.000 evra. Nedeljković je zamolio Tomića, koji je iz Švajcarske došao na odmo, da ga poveze do Kragujevca. Našli su se s Krstićem, koji je seo na zadnje sedište i pištoljem ih primorao da stanu u selu Zakuta kraj Kraljeva. Tamo ih je ubio hicima u glavu, a zatim je još nekoliko puta pucao u njih. Potom ih je izneo iz automobila, prebacio na zadnje sedište i odvezao do svoje kuće. Tamo je uzeo benzin, a tela je prekrio ćebetom i odvezao ih u okolinu Rekovca, gde je pokojnike polio benzinom i zapalio - ispričao je naš sagovornik.Lažna porukaBrutalan zločin zavio je dve kuće u crno, a svi strahuju da je Krstić imao saučesnika! Strah nije krila ni Marija Nedeljković, supruga ubijenog Aleksandra.- Plašim se za svoj i život mog dvogodišnjeg sina jer mog Aleksandra i njegovog druga Srđana sigurno nije ubila samo jedna osoba... Ne znam kako ću dalje bez Saše, ali moram biti jaka zbog našeg sina - očiju punih suza ispričala je Marija.Ona je rekla da je njen suprug u nedelju do 15 sati radio u svojoj prodavnici mobilnih telefona.- Oko 18 sati čuo se sa Srđanom, koji je došao iz Švajcarske. Dogovorili su se da ga Srđan odveze u Kraljevo da se vide sa Krstićem i reše neki Krstićev dug prema mom Saši - ispričala je Marija.Suprug je Mariju ponovo pozvao u 20.30 i rekao joj da se možda neće ni videti s Krstićem!- Sat kasnije stigla mi je poruka da su se on i Srđan našli s Krstićem i da piju kafu. Napisao je i da bi uskoro trebalo da krenu da vide neki automobil. Oko 22.30 stigla mi je poruka da je sve u redu. Sad znam da je neko poslao tu poruku umesto mog muža jer je ubijen oko 22 sata - ispričala je Marija.

Marija Nedeljković
Marija Nedeljković

Obećao je baki da će se vratitiVera Tomić, baka ubijenog Srđana, kaže da je Srđan u nedelju bio s radnicima i pekao roštilj.- Stalno je ponavljao: „Ajde, bako, jedi dok ne odem, moram da završim neki posao, pa ću se vratiti...“ Obećao mi je da će se vratiti - kaže uplakana Vera.

Bio je čudan Aleksandar Krstić je rodom sa Đakovice, odakle se preselio u Kragujevac. Radio je jedno vreme u beogradskom odredu Žandarmerije, a onda je na lični zahtev prebačen u kraljevački, kako bi lakše putovao na posao.- Bio je u četi opšte namene i straže i nikada nje bio u pratnji visokih funkcionera. Bio je čudan tip, posle sam čuo da je stalno pravio probleme i prebijao ljude - rekao je jedan Krstićev poznanik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track