UBIO DEVOJKU NA PEŠAČKOM: Mitrovićev sin prošao kroz crveno sa 100 na sat!

Sin vlasnika Pinka pregazio sedamnaestogodišnju Andreu Bojanić

UBIO DEVOJKU NA PEŠAČKOM: Mitrovićev sin prošao kroz crveno sa 100 na sat!

Crna Hronika -
Aleksandar Mitrović (20), vozeći brže od 100 kilometara na sat, naleteo na Andreu Bojanić (17), koja je prelazila Ustaničku ulicu

BEOGRAD - Zgazio devojku, pa pobegao!Aleksandar Mitrović (20), sin vlasnika Pinka Željka Mitrovića, pregazio je preksinoć oko 23.30 Andreu Bojanić (17) na pešačkom prelazu u Ustaničkoj ulici u Beogradu! Od zadobijenih povreda Andrea je izdahnula na licu mesta, a vozaču je, posle saslušanja u policiji, određeno zadržavanje do 48 sati. - Mitrović je vozio BMW X6 i velikom brzinom je išao niz Ustaničku ulicu iz pravca Bulevara kralja Aleksandra. Kad je došao do pešačkog prelaza, gde postoji i semafor, pojavila se devojka, koja je prelazila ulicu. Automobil je naleteo na Andreu, koja je od siline udarca odletela čak 30 metara - kazao je naš izvor iz istrage.Nije se zaustavioNakon udarca Aleksandar se nije zaustavio, već je, ne smanjujući brzinu, produžio ka Dušanovcu!- Aleksandar je vozio još kilometar i tek onda se zaustavio. Prema našim saznanjima, odmah je pozvao oca i ispričao šta se desilo, a tek dva i po sata posle nesreće došao je u beogradsku policiju u prisustvu advokata i oca Željka, koji je u četvrtak oko 22.30 doputovao iz Londona. Videlo se da je dečko izbezumljen i u šoku. Nije bio bahat i sarađivao je s policajcima. Odmah mu je urađen alko-test, kojim je utvrđeno da mladić nije bio pijan. Urađena mu je i analiza krvi i utvrđeno je da nije bio ni pod dejstvom narkotika - kaže naš izvor.Očevici tragedije kažu da je devojka prelazila ulicu na pešačkom prelazu, a prema našim saznanjima, Mitrović je prošao kroz crveno svetlo. - BMW se iznenada pojavio, jednostavno se sjurio niz Ustaničku ulicu! Mislim da je išao oko 100 kilometara na sat, iako je u toj ulici ograničenje 40 kilometra na sat. Devojka nije imala nikakve šanse da ga izbegne - kaže očevidac.Krv tekla niz ulicuNaš sagovornik dodaje da se iznenada čuo jak udarac i vrisak.- Odmah sam pogledao kroz izlog svoje radnje i video patike koje padaju na pešački prelaz! Izašao sam i video devojku, čija je glava bila bukvalno unakažena! Krv je tekla ulicom. Nikad neću zaboraviti taj prizor - rekao je radnik iz obližnje prodavnice.

Vozio prebrzo... Aleksandar sa majkom Sonjom i ocem Željkom
Vozio prebrzo... Aleksandar sa majkom Sonjom i ocem Željkom

Andrea Bojanić
Andrea Bojanić

Preti mu maksimalno 12 godina robijeSvi prikupljeni dokazi ukazuju na to da je Mitrović prošao kroz crveno svetlo na semaforu! - Njemu se na teret stavlja teško delo protiv bezbednosti saobraćaja sa smrtnom posledicom, a za to je zaprećena kazna od dve do 12 godina robije - kaže naš izvor iz Tužilaštva. Mladog vozača bi danas trebalo da sasluša sudija.- Ukoliko snimci s kamera i veštačenje pokažu da je na semaforu bilo zeleno svetlo, delo koje se Aleksandru stavlja na teret biće prekvalifikovano - potvrđuje naš izvor iz Tužilaštva.

Devojka se iznenada pojavilaAleksandar Mitrović rekao je policiji da je vozio umerenom brzinom i da je devojka iznenada izletela na pešački prelaz.- Rekao je da je vozio 60-70 kilometara na sat. Video je devojku koja je iznenada istrčala, kočio je i svirao joj, ali nije uspeo da je izbegne. Kad je shvatio da ju je pregazio, uspaničio se i nastavio da vozi - kaže naš izvor iz istrage.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track