TUKLI NAVIJAČE CRVENE ZVEZDE: Privedena četvorica napadača!
Foto: Kurir

Kragujevac

TUKLI NAVIJAČE CRVENE ZVEZDE: Privedena četvorica napadača!

Crna Hronika -
Navijače sa obeležjima "Crvene Zvezde" huligani su sačekali i napali na tri različite lokacije i povredili četiri osobe među kojima i dete od 13 godina

KRAGUJEVAC - Četvorici Kragujevčna određena je mera zadržavanja u trajanju do 48 sati zbog sumnje da su u noći između četvrtka i petka u Kragujevcu napali navijače "Crvene Zvezde", posle čega će, uz krivičnu prijavu biti sprovedeni nadležnom istražnom sudiji.

Uhapšeni su Vladimir R. (25), Boban Ć. (20, Dejan E. (24) i Dimitrije D. (21), a policija traga za još dvojicom napadača, koje je identifikovala.

"Navijače sa obeležjima "Crvene Zvezde" huligani su sačekali i napali na tri različite lokacije između pola jedan do dva časa ujutro i tom prilikom lakše povredili četiri osobe, među kojima i dete od 13 godina".

Policija sumnja da su četvorica uhapšenih na raskrsnici kod Medicinske škole, maskirani "fantomkama" i kapuljačama, pritrčali dok je vozilo marke "folksvagen golf" čačanskih registarskih oznaka čekalo na semaforu i bejzbol palicama polomili vetrobranska i stakla na zadnjim vratima, usled čeg je povređen trinaestogodišnji dečak.

Sumnja se i da su, u naselju Stanovo, takođe maskirani i bejzbol palicama napali navijača "Crvene Zvezde`` sa obeležjima tog kluba i naneli mu lake povrede.

Dve osobe, koje je policija identifikovala a koje se nalaze u bekstvu, osumnjičeni su da su u naselju Aerodrom, dok su se navijači nalazili u pekari "Vega", najpre izbušili gume na vozilu marke "folksvagen polo" kraljevačkih registarskih oznaka, a potom, maskirani i sa bejzbol plicama, polomili stakla na vozilu i lakše povredili dvojicu navijača.

Policija radi na identifikovanju i drugih učesnika napada na navijače u Kragujevcu, protiv kojih će, takođe, biti preduzete sve mere krivične odgovornosti, dodaje se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track