TEŠKE POVREDE: Pijani vozač udario policajca na motoru!

Saobraćajka u Novom Sadu

TEŠKE POVREDE: Pijani vozač udario policajca na motoru!

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila kada je vozač proleteo kroz crveno svetlo na smeforu i direktno udario u motor na kome je bio policajac

NOVI SAD – Milan T. (33) iz Novog Sada, policijski službenik, koji je bio van dužnosti, zadobio je teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se desila juče oko 15 časova, na novosadskoj raskrsnici Bulevara Evrope i Futoškog puta.

Do saobraćajne nesreće došlo je kada je na Milana T. koji se kretao na motoru “kavasaki”, naleteo G. K. (44) iz Novog Sada, koji je upravljao automobilom “daewoo”, novosadskih tablica.-Milan T. zadobio je prelom butne kosti i biće operisan. Njegovo zdravstveno stanje je stabilno i nije u životnoj opasnosti – rečeno nam je u Urgentnom centru KC Vojvodine.Kako nezvanično saznajemo, vozač G.K. koji se kretao Futoškim putem prema Veterniku, prošao je na crveno na semaforu i direktno udario u motorist, koga je od siline udarca odbacio. Kod G.K. je nakon alkotestiranja utvrđeno da je vozio pod dejstvom alkohola, a postoji video zapis koji je zabeležio da je prošao kroz crveno, ne zaustavljajući se na semaforu. Inače, povređeni Milan je nakon što je završio smenu u svojoj policijskoj stanici, krenuo kući , koja je udaljena oko 700 metara od mesta tragedije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track