Provalnici danima pratili Daniloviće!
Foto: Zorana Jeftić

Predsednik KK partizan na meti pljačkaša

Provalnici danima pratili Daniloviće!

Crna Hronika -
Razbojnici znali da u kući na Savskom vencu skoro 24 sata nije bilo nikoga, pa su preko terase nesmetano upali u stan

BEOGRAD - I nisu se nešto ovajdili!Beogradska policija i dalje traga za provalnicima koji su u noći između srede i četvrtka obili kuću Predraga Saše Danilovića (43), proslavljenog košarkaša i predsednika KK Partizan. Na meti lopova našlo se prelepo zdanje na Savskom vencu u kojem žive Danilovićevi roditelji.- Provalnici su, to je sad sasvim sigurno, pratili kretanje Danilovićevih roditelja i iskoristili činjenicu da je kuća od srede uveče do četvrtka uveče bila prazna. Pošto su znali da u kući nema nikoga, provalnici su se ušunjali u dvorište i popeli na terasu. Potom su obili balkonska vrata i ušli u kuću. U potrazi za plenom ispreturali su stvari i napravili džumbus u celoj kući. Pretpostavljamo da se lopovi nisu dugo zadržali u kući i da se sve odigralo u svega desetak minuta - kaže izvor Kurira iz istrage.Odneli dukat i satKradljivci su, kako je dosad utvrđeno, iz Danilovićeve kuće odneli dukat, ručni sat i bežični telefon.- Kad su se roditelji Predraga Danilovića vratili kući, imali su šta da vide. Stvari su im bile razbacane po kući. Prvo su o provali obavestili sina Predraga, a zatim i policiju - kaže naš sagovornik. Uskoro je na lice mesta stigla i policijska patrola.Manja šteta- Otac i majka Predraga Danilovića su po dolasku pripadnika policije pregledali kuću kako bi utvrdili šta im je odneto. Na sreću, nije im pričinjena veća materijalna šteta - kaže izvor Kurira iz istrage.Kuća na Savskom vencu vodi se na proslavljenog košarkaša, ali u njoj žive samo njegovi roditelji. Reporteri Kurira pokušali su da stupe u kontakt s Predragom Danilovićem, ali se ni on ni portparol KK Partizan nisu javljali na brojeve telefona poznate redakciji.

(E. K.)

Bez komentara... Predrag Danilović
Bez komentara... Predrag Danilović

Danilovićevi roditelji nisu kod kućeReporteri Kurira juče su posetili Danilovićevu kuću na Savskom vencu, ali u njoj nije bilo nikoga. Ulazna kapija dvorišta bila je zaključana, a žaluzine zatvorene.- Nema tu nikoga. Zašto slikate kad vam niko nije otvorio vrata - obratila nam se žena iz komšiluka, koja je rekla da ona pazi na kuću Danilovićevih roditelja.

Kum Fido ga ranio nožemPredrag Saša Danilović povređen je 18. maja, kad ga je nožem izbo njegov prijatelj Branko Filipović Fido, vlasnik beogradskog restorana „Kafanica“. Fido je uhapšen 2. juna u automobilu na mostu Gazela. Danilović se posle ranjavanja uspešno oporavio i 26. maja je otpušten iz bolnice. Pretpostavlja se da je slavni košarkaš napadnut jer je pokušavao da zaštiti izvesnu Sanju, Filipovićevu devojku, prema kojoj je njen dečko bio grub.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja