SARAJEVO: Mlada autom udarila mladoženju posle venčanja!

Verovali ili ne

SARAJEVO: Mlada autom udarila mladoženju posle venčanja!

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila posle svadbenog veseljaka kada je mladi bračni par svako svojim vozilom krenuo do stana da uzme stvari. Na putu do kuće mladoženji je treći vozač isekao put i pobegao, pošto je vozila iza svog dragog mlada nije usepla zakočiti i zakucala se u njegov audi

SARAJEVO - U noći između subote i nedelje u sarajevskom naselju Otoka u ulici Alije Kučukalića dogodila se krajnje neobična saobraćajna nesreća u kojoj na svu sreću, osim materijalne štete, nije bilo povređenih.

Najbizarnije je to što su učesnici ove saobraćajne nesreće bili mlada i mladoženja. Naime, oni su posle svadbenog veselja svako svojim automobilom krenuli do stana kako bi uzeli stvari za prvo bračno putovanje. Ali, na putu do kuće isprečio se treći učesnik u saobraćaju, koji je zapravo izazvao nesreću, i pobegao sa mesta nesreće i sarajevska policija trenutno traga za njim.

On je naime kako je policijskim uviđajem utvrđeno oduzeo prvenstvo prolaza mladoženji koji je vozio audi, posle čega je pobegao. Pošto se mlada nalazila u vozilu seat "Arosa" iza svoga mladoženje, nije uspela na vreme zakočiti, pa je udarila u njegov Audi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track