Čoka: Psi pronašli ljudsku ruku bez šake
Foto: Dado Đilas/Ilustracija

Stravično

Čoka: Psi pronašli ljudsku ruku bez šake

Crna Hronika -
U obližnjem kanalu policija je otkrila leš bez ruke. Kraj osakaćenog tela bio je crni bicikl, i lična karta na ime Dušan Jovin (65). Telo je identifikovao zet pokojnika

ČOKA: Mučan prizor!Na putu između Čoke i Sente, u neposrednoj blizini mosta na Tisi, psi sa farme sokolova poznatog odgajivača Tibora Buze iz Sente, u subotu su pronašli ljudsku ruku bez šake.

Buza je odmah pozvao policiju, koja je izvrsila detaljan pregled terena oko farme i priobalja Tise.

"U dubokom i zatravljenom kanalu kraj puta koji vodi ka mostu na Tisi, policajci su pronašli leš u fazi raspadanja bez jedne ruke. Kraj osakaćenog tela bio je crni bicikl, i lična karta na ime Dušan Jovin (65) iz Čoke. Zet nesrećnog čoveka ga je identifikovao, ali će tek po dobijanju rezultata moći pouzdano da se kaže da li se radi o nesrećnom Jovinu ciji je nestanak policiji rodbina prijavila pre tri nedelje. Telo je u nedelju ujutro poslato u novosadski Institut za sudsku medicinu na obdukciju", potvrdio je Kuriru izvor blizak istrazi.

Jovin je, kako kažu njegovi ukućani, 9. jula krenuo biciklom prema pet kilometara udaljenoj Senti, ali mu se tada izgubio svaki trag. Radio je kao nadničar u čokanskoj Vinariji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track