Smederevo: Pretukao dete, na tavanu krio arsenal oružja
Foto: Rojters

Nailje u porodici

Smederevo: Pretukao dete, na tavanu krio arsenal oružja

Crna Hronika -
Policija je Milivoja J. (48) sprečila u nasilju nad detetom i suprugom, a pretresom je pronađen puškomitraljez, snajper, vojnička puška, "škorpion" i municija

SMEDEREVO - Zbog sumnje da je počinio krivična dela nasilje u porodici i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, pripadnici Policijske uprave u Smederevu, uhapsili su i odredili meru zadržavanja do 48 sati Milivoju J. (48) iz Smedereva.On je osumnjičen da je 27. jula kasno popodne u Smederevu u porodičnoj kući tukao svoje petnaestogodišnje dete i maltretirao suprugu.Preduzimajući mere u okviru svojih zakonskih ovlašćenja, pripadnici policije u Smederevu su odmah nakon saznanja o događaju izašli na lice mesta i sprečili osumnjičenog Milivoja da nastavi sa nasiljem.

Istovremeno, prilikom pretresa, policija je u porodičnoj kući pronašli arsenal oružja, koje je osumnjičeni bez odobrenja držao na tavanu. Tom prilikom pripadnici policije privremeno su oduzeli jedan puškomitraljez, jednu snajpersku pušku, jednu vojničku pušku M-48, jedan automatski pištolj "škorpion" i veliku količinu municije različitog kalibra.Osumnjičeni će, nakon policijskog zadržavanja, uz krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Smederevu, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track