SAOBRAĆAJKA: Američki državljanin pijan pokosio biciklistu!
Foto: KURIR

Tragedija kod Čačka

SAOBRAĆAJKA: Američki državljanin pijan pokosio biciklistu!

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila kada je K.B. (22), američki državljanin, upravljajući putničkim vozilom pod uticajem alkohola prešao u levu saobraćajnu traku i udario biciklistu koji je poginuo

ČAČAK- U ponedeljak uveče oko 20,00 časova, u mestu Prijevor, kod Čačka, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba izgubilo život, dok je dvoje zadobilo lake telesne povrede.

Nesreća se dogodila kada je K.B. (22), američki državljanin, upravljajući putničkim motornim vozilom marke Volvo, pod dejstvom alkohola, izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u levu kolovoznu traku i udario biciklistu M.S. (47) iz Prijevora, usled čega je M.S. podlegao povredama na mestu nesreće.

Nakon obaranja bicikliste vozilo je udarilo u betonsku banderu, a potom u dve osobe koje su sedele ispred prodavnice, od koji je jedna zadobila lake telesne povrede.

K.B. je potom vozilom udario u jedno parkirano vozilo i reklamne panoe koji su oštetili još jedno vozilo. K.B. se zaustavio nakon udara u žičanu ogradu i tom prilikom on je zadobio lake telesne povrede.

Uviđaj na mestu događaja obavili su istražni sudija Osnovnog suda u Čačku i Osnovni javni tužilac u prisustvu policijskih službenika SPI Čačak.

Protiv vozača putničkog motornog vozila policija je odredila meru zadržavanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track