ČOKA: Sahranjen Dušan Jovin čije su telo pronašli psi!

Alkohol mu došao glave

ČOKA: Sahranjen Dušan Jovin čije su telo pronašli psi!

Crna Hronika -
Prizor je bio strašan. Glava je bila odvojena od tela na kojem je nedostala jedna ruka, kaže Aleksandar Kašić

ČOKA - Tuga!

- Bio je dobar čovek, a kad popije, najgori prema sebi. Pokušavao sam Dušana na sve načine da odvratim od flaše koja mu je na kraju došla glave. Govorio sam mu da se makar zbog unuka i svog zdravlja okane pića. Nije hteo da me sluša. Kobnog 9. jula biciklom je u alkoholisanom stanju otišao u susednu Sentu. Umesto da za tri meseca ode u penziju, mi smo ga u ponedeljak sahranili. Iako još nismo dobili rezultate obdukcije, rečeno nam je da smrt nije bila nasilna, kaže za Kurir Aleksandar Kašić iz Čoke.

Ožalošćeni zet priča da je tronedeljna neizvesnost rešena u subotu, kad je kraj puta Čoka-Senta, naspram farme sokolova poznatog odgajivača Tibora Buze iz Sente, pronađen leš u fazi raspadanja:

-Ležao je ispod ograde.Prizor je bio strašan. Glava je bila odvojena od tela na kojem je nedostala jedna ruka . Ruku bez šake pronašao je pas sa farme sokolova, nakon čega je policija pronašla leš. Tasta sam identifikovao po odelu, ličnoj karti, novčaniku i biciklu. Najverovatnije je vraćajući se iz Sente, pao s bicikla. Tu je, nažalost, i skončao,rekao je Kašić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track