SPISAK SMRTI: Lista za osvetu Slobodana Šaranovića!

Ubistvo Nikole Bojovića

SPISAK SMRTI: Lista za osvetu Slobodana Šaranovića!

Crna Hronika -
Šaranović planirao da se osveti za ubistvo njegovog brata Brana Šaranović, kao i Slobodana Radonjića

BEOGRAD - Na spisku za osvetu Slobodana Šaranovića, optuženog za ubistvo Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, bilo je još osoba.

Šaranović je planirao da se osveti za ubistvo njegovog brata Brana Šaranovića. Luka Đurović i Filip Korać, dvojica najbližih saradnika Luke Bojovića bili su mete plaćeničke grupe Miloša Delibašića, čija je ubistva naredio i unapred platio Slobodan Šaranovića, koji je prošle nedelje uhapšen u Crnoj Gori.Likvidacije Đurovića i Koraća planirane su zbog njihove bliskosti sa Bojovićem. Đurović, naime, u kriminalnim krugovima važi za Bojovićevog glavnog saradnika u Crnoj Gori, dok je Korać najvažniji Bojovićev saradnik u Srbiji. Đurović je osoba koja se povezuje sa nestankom Slobodana Radonjića, sina kuma Slobodanovog brata Branislava Šaranovića. Nestanak Slobodana Radonjića 2009. godine, odnosno, kako se pretpostavlja njegovo ubistvo bio je i okidač sukoba porodice Šaranović, s jedne, i Luke Bojovića, s druge strane.

Šaranovići, kao i Slobodanov otac Danilo upravo su Bojovića sumnjičili za Slobodanovo ubistvo. U ratu, koji je izbio između njih, ubijeni su Branislav Šaranović, Danilo Radonjić i njegov prijatelj Dženan Ramović, a zatim u ime osvete i brat Luke Bojovića, Nikola.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track