Novosađanin upao sa sekirom u Gradsku kuću i vikao da je gladan!
Foto: Slađana Stojanović

Incident u Novom Sadu

Novosađanin upao sa sekirom u Gradsku kuću i vikao da je gladan!

Crna Hronika -
Radnici obezbeđenja su izbacili muškarca iz zgrade, kada je on iznenada iz torbe izvadio sekiru i počeo da maše sa njom

NOVI SAD – Ž.D. (46) iz Novog Sada, danas je oko 12 časova ušao u Gradsku kuću i odmah počeo da se dere i svađa sa radnicima obezbeđenja. Oni su brzo reagovali i izbacili ga iz zgrade ispred, a on je iznenada iz torbe izvadio sekiru i počeo da maše sa njom.

Srećom, obezbeđenje je na vreme reagovalo, a dok su radnici obezbeđenja pokušavali da ga smire, na mesto događaja ubrzo se pojavila i policija koja ga je uhapsila.

Prema nezvaničnim informacijama uhapšeni muškarac je prilikom uletanja u Gradsku kuću dok su ga čuvari zaustavili govorio kako je gladan i da nema novca za život.

On je priveden, a prema izvorima iz policije on ima podeblji dosije.

Novosadska policija potvrdila je hapšenje Ž.D. (46) iz Novog Sada zbog osnovane sumnje da je danas oko podneva, u alkoholisanom stanju, pretio radnicima obezbeđenja Gradske kuće u Novom Sadu, a nakon toga sa sekirom u ruci pretio i policajcima koji su došli na intervenciju.

U saopštenju se navodi da je policija Ž.D. odredila meru zadržavanja u službenim prostorijama, po osnovu zakona o prekršajnom postupku. Osumnjičeni Ž.D. će u zakonskom roku biti priveden sudiji za prekršaj zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru, a protiv njega će biti podneta i krivična prijava zbog ometanja ovlašćenog službenog lica u obavljanju dužnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track