UBIO 2 ROĐAKA: Pronađeno telo Marka Trogrlića, automatom pucao sebi u glavu?!
Foto: MUP Srednjebosanskog Ka

Nema zvanične potvrde

UBIO 2 ROĐAKA: Pronađeno telo Marka Trogrlića, automatom pucao sebi u glavu?!

Crna Hronika -
Telo za koje se sumnja da pripada odbeglom Marku Trogliću pronađeno je kod Kreševa, ali MUP to demantuje

SARAJEVO - U šumi Bukve kod Kreševa pronađeno je beživotno telo muškarca, za koje se sumnja da je telo Marka Trogrlića, osumnjičenog za ubistvo Marka Marjanovića iz Ćubrena i Slavka Marjanovića sa Ilidže.

Beživotno telo, za koje se smatra da pripada Marku Trogrliću, pronađeno je u nedelju uveče iznad sela Bukve, općina Kreševo. Sve ukazuje da je počinio samoubistvo, pucajući sebi u glavu.

Telo je prebačeno u prosekturu Bare, gde će biti izvršena obdukacija. Telo je prebačeno u prosekturu Bare, gde će biti izvršena obdukacija Policija je u nedelju uveče u 21 čad dobila anonimnu dojavu da se mestom Bukve širi neprijatan miris. Bio je to znak za uzbunu.

Na 200 metara niže, policijska patrola nije dozvolila prolaz dalje. Tada, sat iza ponoći, pronađeno je beživotno telo, koje bi moglo pripadati Marku Trogrliću.Iznad proplanka, dva metra u šumi, pronađeno je beživotno telo obučeno u crnu košulju i crne pantalone, sa crnim cipelama na nogama.

Pored automatska puška s zaglavljenim metkom u cevi i crna torba. U njoj nešto odeće i parče ubuđalog hleba. Sve to odgovara liku Marka Trogrlića. Pucao je sebi u glavu, prve su nepotvrđene informacije. Prema izgledu, pretpostavlja se da telo ovde leži od tri do pet dana. To znači da je samoubistvo mogao počiniti u sredu ili četvrtak, najdalje u petak.

Njegovo mesto boravka bilo je u Ćubrenu, a mesto gde je pronađen leš je podnožje Ćubrena, samo sa druge strane brda.Od kuće je ovde mogao stići za 30-tak minuta i mogao je videti sve, registrovati svako kretanje.

Policija je ovim terenom prolazila prva tri dana potrage, a onda ih je prijava da je viđen iznad Tulice, odvela na potpuno suprotnu stranu od Ćubrena i Bukve. Opis odeće koja je tada viđena na osobi, teško da se može dovesti u vezu sa Trogrlićem.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona je po naredbi Kantonalnog tužilaštva Travnik pre devet dana raspisalo poternicu za Trogrlićem, posle čega je krenula policijska potraga za 52-godišnjakom iz Kiseljaka.

On je osumnjičen da je u petak, 26. jula, oko 16 sati u mestu Ćubren kod Kiseljaka ubio svoje rođake Marka i Slavka Marjanovića, čija su tela pronađena istog dana pored lokalnog puta uz šumu u ovom naselju iznad Lepenice.

U MUP-u SBK i Policijskoj upravi Kiseljak potvrdili su da je pronađeno beživotno telo muškarca, ali ne i to da je telo Marka Trogrlića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track