POSLE VAPAJA OCA: Paraćin plaća sahranu braće Ivanišević

Utopili se u jezeru

POSLE VAPAJA OCA: Paraćin plaća sahranu braće Ivanišević

Crna Hronika -
Predsednik opštine Paraćin Saša Paunović izjavio je da je opština o namenila 50.000 dinara za ukop Bojana i Aleksandra, koji su stradali 28. jula u jezeru kod Varvarina

PARAĆIN - Predsednik opštine Paraćin Saša Paunović kaže da će opštinska uprava platiti sahranu braće Bojana (23) i Aleksandra (21) Ivaniševića koji su se utopili 28. jula u jezeru Đipa kod Varvarina.

Paunović je doda da je opština za to namenila 50.000 dinara.

Naime, otac nastradalih mladića Siniša Ivanišević iz sela Sikirica kod Paraćina zatražio je pomoć oko troškova sahrane od Komesarijata za izbeglice i opštine Paraćin.- U kući koja nije završena živim sa suprugom koja ne radi i snajkom i dvoje dece koji su ostali iza Bojana. Ja radim kao stolar i svi od toga živimo. Nemamo ni kupatilo ni vodu. Ja nemam više razloga da živim, moji stubovi kuće su uništeni. Sve čemu sam se u ovo malo sirotinjskog života nadao potonulo je, nema ga više i nikada neće da se vrati. Stigli su računi za sanduk, sahranu. Osim gole kože nemam šta da dam. Ako hoće i to, može, para nemam. U kući mi je tuga, moja žena i ja smo neutešni, Bojanova supruga Jelena takođe, njihove dve ćerkice četvorogodišnja Tanja i jednogodišnja Sanja nikada oca neće da vide ni da upamte - kaže Siniša.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track