PORODICE UBIJENIH GARDISTA: Podneti novi dokazi protiv Vuka Tufegdžića

Advokati očekuju početak suđenja

PORODICE UBIJENIH GARDISTA: Podneti novi dokazi protiv Vuka Tufegdžića

Crna Hronika -
Na zahtev Višeg suda u Beogradu, optužni predlog smo dopunili pismenim dokazima koje smo imali, izveštajem Nezavisne komisije o ubistvu gardista, a dali smo i prevod nalaza balističara FBI i snimke nekih Tufegdžićevih nastupa na televiziji, izjavio je advokat Savić

BEOGRAD- Pravni zastupnici porodica gardista Dragana Jakovljevića i Dražena Milovanovića, koji su poginuli 5. oktobra 2004. u Topčideru, dopunili su optužni predlog protiv Vuka Tufegdžića, bivšeg sudije vojnog odeljenja nekadašnjeg Okružnog suda u Beogradu.

Tufegdžića je vodio istragu o slučaju „Topčider“, a optužnim predlogom od 18. juna advokati Predrag Savić i Olgica Batić ga u ime oštećenih porodica terete za kršenje zakona, zloupotrebu službenog položaja i falsifikovanje službene isprave.

- Na zahtev Višeg suda u Beogradu, optužni predlog smo dopunili pismenim dokazima koje smo imali, izveštajem Nezavisne komisije o ubistvu gardista, a dali smo i prevod nalaza balističara FBI i snimke nekih Tufegdžićevih nastupa na televiziji. Očekujemo da se uskoro zakaže suđenje, kaže advokat Savić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track