MAKRO MONSTRUM: Podvodio dete za 3.000 dinara!
Foto: Shutterstock

Smederevska policija uhapsila makroa

MAKRO MONSTRUM: Podvodio dete za 3.000 dinara!

Crna Hronika -
Jovica P. (49) osumnjičen da je od januara nalazio klijente za seksualni odnos s devojkom od 17 godina

SMEDEREVO - Gde će mu duša?!Jovica P. (49) iz Smedereva uhapšen je zbog sumnje da je navodio na prostituciju sedamnaestogodišnju devojku, saopštila je juče smederevska policija! Prema rečima našeg izvora iz istrage, sumnja se da je u kandžama prostitucije bilo još najmanje šest maloletnica!Klijenti i devojke- Jovica P. je od januara do 8. avgusta u svom stanu organizovao prostituciju. Nalazio je klijente sedamnaestogodišnjakinji i njeno telo prodavao za 3.000 dinara - kaže izvor Kurira iz policije. Jovica P. je priveden nakon što je policija zatekla maloletnicu s mušterijom u njegovom stanu.- Policiji je prijavljeno da se u stanu Jovice P. okupljaju kojekakvi ljudi i da se nešto čudno dešava. Službenici su ih uhvatili na delu i tako prekinuli još jedan lanac prostitucije. Jovica je uhapšen, a sumnja se da je devojčicu, osim muškarcima, podvodio i devojkama - kaže naš sagovornik.Nije jedina žrtvaPrema rečima našeg izvora iz istrage, pretpostavlja se da maloletnica nije jedina žrtva koju je Jovica P. navodio na prostituciju.- Zasad mu se na teret stavlja podvođenje sedamnaestogodišnjakinje koja je uhvaćena dok je prodavala ljubav. Međutim, sumnja se da je Jovica P. prodavao seksualne usluge još šest-sedam maloletnica, starih od 15 do 17 godina! Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti u vezi s ovim slučajem - kaže naš sagovornik.

Prodavala svoje telo zbog siromaštvaSedamnaestogodišnja devojka koju je Jovica P., kako se sumnja, navodio na prostituciju rodom je s juga Srbije.- Pretpostavlja se da je privedeni doveo devojčicu u Smederevo koristeći njeno siromaštvo. Da bi zaradila koji dinar, prodavala je svoje telo - kaže izvor Kurira.

ČINJENICE♦ JANUAR 2013 - Darko A. (23) i Slobodan A. (44) iz Smedereva uhapšeni su zbog sumnje da su organizovali mrežu prostitucije u šest gradova u Srbiji. Sumnja se da su dvojica makroa podvodila četiri maloletnice, starosti 15 i 16 godina, i devet punoletnih devojaka. Usluge devojaka naplaćivali su od 2.000 do 5.000 dinara.♦ DECEMBAR 2012 - Ljubiša V. (45), vlasnik noćnog bara „Nina“ u Mihajlovcu, uhapšen je zbog sumnje da je posredovao u prostituciji. On se sumnjičio da je angažovao šest devojaka koje su zainteresovanim gostima pružale seksualne usluge po ceni od 90 evra za pola sata i 150 evra za sat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track