Podgorica: Razbojnik teško ranio policajca

Vatreni obračun

Podgorica: Razbojnik teško ranio policajca

Crna Hronika -
Nepoznati razbojnik pucao je u Mirka Lađića i ranio ga u prepone i stomak. Nakon pucnjave razbojnik je pobegao i policija traga za njim

PODGORICA - Policajac Mirko Lađić teško je ranjen sinoć pola sata pre ponoći ispred lokala "Glorija" u Moskovskoj ulici u Podgorici.

Kako je tačno došlo do pucnjave i ranjavanja policajca utvrdiće istraga, jer su se sinoć čule različite informacije. Prema jednoj verziji, Lađić je nosio pazar za vlasnika lokala „Glorija“ kada ga je za sada nepoznati napadač sačekao ispred lokala i pokušao da otme novac. Pojedini mediji prenose da je razbojnik pokušao da opljačka prodavnicu u Dalmatinskoj ulici, dok drugi navode da je pljačkaš imao pomagača, a meta mu je bio mladić koji je nosio pazar iz mesare "Martinović".Ono što je poznato je da je za sada nepoznati razbojnik pucao u Lađića i ranio ga u prepone i stomak. Nakon pucnjave razbojnik je pobegao i policija traga za njim.

Policajac je teško povređen, a iz Kliničkog centra je saopšteno da je njegovo stanje stabilno.Lađić koji radi u sektoru za zaštitu ličnosti i objekata, sinoć nije bio na dužnosti, a policija je porenula istragu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track