MUVAO UDATU ŽENU: Mladić pretukao sedmoricu muškaraca

Kafanska tuča u Zadru

MUVAO UDATU ŽENU: Mladić pretukao sedmoricu muškaraca

Crna Hronika -
Osumnjičeni je prvo udario supruga gošće kojoj se udvarao, zatim ugrizao za vrat jednog gosta, a sukob je kulminirao kada se obračunao sa petoricom konobara

ZADAR - Mladić (22) iz Vira u utorak uveče napravio je dar-mar u lokalnom kafiću, gde je sam samcat istukao sedmoricu muškaraca.Mladić je najpre počeo da dosađuje jednoj gošći u kafiću, a kada ga je njen suprug (45) zamolio da prestane, udario ga je šakom u glavu. U pomoć je priskočio mladić (28) koji je nasilnog L.N. pokušao da smiri.Međutim, "udvarač" je nasrnuo i na njega i ugrizao ga za vrat.Tada je prekipelo petorici konobara, starih od 22 do 25 godina, koji su u nameri da nasilnika zaustave u daljem divljanju takođe izudarani.

Kako se saznaje u zadarskoj policiji L.N. ih je udarao šakama i nogama.Tek kad je došla policija mladić je prestao sa divljanjem. Nije se opirao privođenju i prenoćio je u zadarskoj policiji, gde mu je izmereno više od 1,5 promila alkohola u krvi.

"Udvarač" je zaradio prijavu zbog remećenja javnoga reda i mira, a zabranjeno mu je i da navraća u kafić u kojem je divljao.Na Viru se sada već navodno šale kako je mladić pogrešno shvatio bajku braće Grim o hrabrom krojaču, koji je jednim udarcem ubio sedam muva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track