Čabarkapu večeras privode kod sudije, Ljubinu ćerku uveo u kriminal
Foto: Zorana Jevtić

Ide na saslušanje

Čabarkapu večeras privode kod sudije, Ljubinu ćerku uveo u kriminal

Crna Hronika -
Kako se saznaje krivična prijava zbog učestvovanja u dve iznude podneta je i protiv A. P., ćerke Ljube Pantović, ali njoj nije određeno zadržavanje jer je maloletna i u drugom je stanju

BEOGRAD - Aleksandar Čabarkapa (32), bivši momak Ljube Pantović (34), kik-bokserke i učesnice rijaliti programa "Farma", biće priveden večeras dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu zbog sumnje da je odgovoran za dva pokušaja ubistva, iznude, razbojništva, paljevine i nedozvoljeno nošenje oružja.

Kako se saznaje, krivična prijava zbog učestvovanja u dve iznude podneta je i protiv Ljubine ćerke A. P."Čabarkapi je služila kao mamac. On je napadao muškarce da gledaju u njegovu devojku, a zatim od njih iznuđivao novac. U nekoliko navrata, A. P. je zvala osobe od kojih je Čabarkapa iznuđivao novac", navodi izvor.Za A. P. nije određeno zadržavanje jer je maloletna i u drugom je stanju. S njom je juče u policiji bila i majka Ljuba, koja je izjavila da veruje da je njena ćerka u vezi s Čaparkapom bila iz straha.

Istražnom sudiji su prethodno privedeni Čabarkapini saučesnici Nemanja Mladenović (23) zvani Herpes, Novica Stanojko (28) i Milorad Radojičić (52), koji se sumnjiče da su činili kriminilanu grupa koja se bavila iznudama i razbojništvima po Beogradu.Prema nezvaničnim saznanjima, Čabarkapa je u policiji negirao bilo kakvu vezu sa krivičnim delima.

Čabarkapa je osumnjičen za pokušaj ubistva Karađorđa Subotića (43), bivšeg muža Ljube Pantović, kao i Beograđanina Bobana Krstića (30), pod čiji automobil je postavio eksplozivnu napravu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track