UMALO TRAGEDIJA: Ostavio dete u kafani i pokušao da se ubije

Zaleteo se u zgradu policije

UMALO TRAGEDIJA: Ostavio dete u kafani i pokušao da se ubije

Crna Hronika -
Ivan M. posle informativnog razgovora u policiji ostavio dete kod prijatelja u lokalu, pa se kolima zakucao u betonsku ogradu u Žitorađi

ŽITORAĐA - Završio na neuropsihijatriji!Ivan M. (37) iz Rečice kod Žitorađe ostavio je preksinoć svoje dete u kafani kod poznanika, a onda pokušao da se ubije tako što je kolima udario u ogradu zgrade policijske stanice u Žitorađi! Na sreću, Ivan je prošao bez ozbiljnijih povreda i upućen je na odeljenje neuropsihijatrije prokupačke bolnice, dok je brigu o detetu, kako Kurir saznaje, preuzeo Ivanov blizak rođak.Poziv iz Beograda- Ivan je u petak pre podne, na zahtev beogradske policije, bio pozvan u na informativni razgovor u policiju. Došao je s advokatom, dao izjavu i nije imao nikakvih primedbi - rekao je naš izvor iz policije.Međutim, istog dana uveče Ivan je izašao u kafanu s malim detetom, za koje Kurir nezvanično saznaje da ima samo tri godine! Popio je nekoliko pića i počeo da preti da će se ubiti! - U jednom trenutku zamolio je svoje prijatelje u kafani da mu pripaze dete, a zatim je seo u svoj „jugo“, vezao pojas, zaleteo se kolima i udario u ogradu zgrade policije - pojašnjava naš izvor.Policajci su pomogli Ivanu da izađe iz auta i odveli ga u Dom zdravlja u Žitorađi, gde je stalno ponavljao da će se ubiti. Zbog toga ga je lekar uputio na odeljenje neuropsihijatrije Opšte bolnice u Prokuplju.Dete kod rođaka- Odmah je reagovao i Centar za socijalni rad, privremeno oduzeo dete od Ivana i poverio ga na čuvanje bliskom Ivanovom rođaku - saznajemo nezvanično.Prema nezvaničnim informacijama, Ivan se na ovaj korak odlučio zbog teške materijalne situacije, poremećenih porodičnih odnosa i zbog istrage koju protiv njega vodi beogradska policija. Ivan M. je, kako saznajemo, odranije poznat policiji uglavnom zbog krađa.

Neuspelo samoubistvo... Ograda u koju se zakucao Ivan M.
Neuspelo samoubistvo... Ograda u koju se zakucao Ivan M.

Prevario ga gazda iz beograda?Ivan M. se, kako nezvanično saznajemo, bavi molerskim poslom. Nedavno je radio u Beogradu, ali ga gazda nije isplatio, pa je zato Ivan kao „kompenzaciju“ od gazde uzeo neki alat. Zbog toga ga je gazda prijavio beogradskoj policiji, koja je od kolega u Žitorađi tražila da Ivan bude saslušan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track