ČABARKAPA SASLUŠAN: Karađorđe mi sve namešta!
Foto: Zorana Jevtić

Nije želeo da iznosi odbranu

ČABARKAPA SASLUŠAN: Karađorđe mi sve namešta!

Crna Hronika -
Nemam pojma o čemu pričate! Kakvo ubistvo? Karađorđe mi sve namešta jer mu smeta to što sam u vezi s njegovom ćerkom - bilo je sve što je on na saslušanju rekao

BEOGRAD - Aleksandar Čabarkapa (32) na saslušanju pred istražnim sudijom Višeg suda u Beogradu u subotu veče nije želeo da iznosi odbranu.

- Nemam pojma o čemu pričate! Kakvo ubistvo? Karađorđe mi sve namešta jer mu smeta to što sam u vezi s njegovom ćerkom - bilo je sve što je, navodno, on na saslušanju rekao.

Ni njegov saučesnik Nemanja M. (23) nije želeo da iznosi odbranu, dok su Milorad R. (52) i Novica S. (28) tvrdili da nemaju nikakve veze s krivičnim delima za koje se sumnjiče.

- Advokat Nemanje M., koji se sumnjiči za podmetanje velikog broja požara, zatražio je da njegov branjenik, umesto u pritvor, posle saslušanja bude sproveden u bolnicu zbog opekotina koje i dalje ima po telu - kaže izvor Kurira.

Odbrana Nemanje M., kako navodi naš sagovornik, tvrdi da je on opekotine zadobio prilikom popravljanja svog automobila, a ne paljenja jednog beogradskog restorana, kako se navodi u spisima predmeta.

Posle saslušanja istražni sudija odredio je pritvor do 30 dana Čabarkapi, Nemanji M. i Miloradu R., dok je Novica S. pušten na slobodu.J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track