BRUTALNO: Izrešetan dan posle veridbe s trudnom devojkom!

Hladnokrvna likvidacija u Novom Sadu

BRUTALNO: Izrešetan dan posle veridbe s trudnom devojkom!

Crna Hronika -
Ubica telefonom pozvao Radenka Popovića (31) iz Kaća da izađe ispred zgrade, pa u njega ispalio rafal od 19 metaka, dok ga je u stanu čekala trudna verenica

NOVI SAD - Brutalno!Radenko Popović (31) iz Kaća izrešetan je iz automatske puške u noći između nedelje i ponedeljka s više hitaca iz vatrenog oružja. Ubistvo kao iz najjezivijih mafijaških filmova dogodilo se na uglu Kopernikove i Ulice Ilije Birčanina u Novom Sadu, dva sata posle ponoći, a nasuprot zgrade u kojoj je živela Radenkova buduća supruga Matea J., s kojom se verio u nedelju!Osam hitaca u RadenkaKako Kurir saznaje, Radenka je dok je boravio s devojkom u stanu neko pozvao telefonom da siđe ispred zgrade.- Samo što je prišao svom automobilu, napadač je u njegovom pravcu ispalio čak 19 metaka! Radenka je pogodilo osam i izdahnuo je na mestu događaja- kaže naš izvor.Jedna od komšinica kaže da ju je u gluvo doba noći probudio rafal.- Vrlo brzo sam čula i ženski glas koji je zapomagao. Kad sam izašla na ulicu, videla sam mladića kako leži pored automobila i trudnu devojku, koja ga grli i zapomaže: „Pomozite mi, zovite Hitnu pomoć!“ Pored njih nije bilo nikoga - ispričala je komšinica.Radenko je, prema tvrdnjama poznanika, živeo malo kod verenice u Novom Sadu, malo u porodičnoj kući u Kaću s roditeljima i starijim bratom. Ispred kuće u Kaću juče se okupio veliki broj Radenkovih drugara.- Idite odavde, niko ne želi ništa da priča. Nemojte slučajno da ste slikali nešto - rekao je jedan od nabildovanih prijatelja.Radio kao obezbeđenjeO porodici Popović meštani Kaća imaju samo reči hvale.- Radenko ili Crni, kako smo ga zvali, i brat Dražen preprodavali su automobile koje su dovozili iz Italije. Osim toga, radili su i na građevini, nisu se bojali posla. Radenko je bio i sportista, često je boravio u teretani, o čemu je svedočila i njegova pojava. Zbog toga smo ga povremeno angažovali da radi na seoskim proslavama kao obezbeđenje - priča Slavko D. iz Kaća.Radenko je, inače, radio i kao obezbeđenje u diskoteci „Muzej“, gde prijatelji za njega imaju samo reči hvale.- On je bio divan čovek, nikad nikakvih incidenata nije bilo s njim. Kad bi u diskoteci i došlo do nekakvog koškanja, on bi mirno i staloženo izvodio zavađene - rekla je prijateljica.Ipak, pre nekoliko godina Radenko je slučajno ranjen u jednom lokalu. Osim toga, policija je protiv njega podnosila krivične prijave za iznudu, nanošenje teških i lakih povreda, a 2005. je osuđen i na uslovnu kaznu.

Zamka... Tragovi krvi na mestu ubistva
Zamka... Tragovi krvi na mestu ubistva

Napadači zapalili automobilNa obali Dunava, kod nasipa na Dunavcu, pecaroši su juče našli „opel astru“, koja je potpuno izgorela. Odmah su o tome obavestili policiju, koja proverava da li su to vozilo koristili napadači na Radenka i da li su vatrom hteli da unište sve tragove.Prekinuta sreća slikala se s prstenomNa svom Fejsbuk profilu Radenkova devojka Matea J. postavila je sliku s vereničkim prstenom i napisala: „Sreća, sreća, radost, veridba.“ - Radenko je bio presrećan kad je saznao da je Matea u petom mesecu trudnoće i da će mu roditi ćerkicu. Dogovorili su se da joj daju ime Helena - kaže izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track