Najnovije vesti

Oceoubica iz Blaca uhapšen u Sremskoj Mitrovici
Foto: Rojters

Pokušao da pobegne iz zemlje

Oceoubica iz Blaca uhapšen u Sremskoj Mitrovici

Crna Hronika
P.J. (22) iz Dervente za koga se sumnja da je u četvrtak ubio svog oca Milana Jevtovića (52) u selu Suvi Do u opštini Blace, uhapšen je jutros kod Sremske Mitrovice

SREMSKA MITROVICA: P.J. (22) iz Dervente, Republika Srpska, za koga se sumnja da je u četvrtak ubio svog oca Milana Jevtovića (52) u selu Suvi Do u opštini Blace, uhapšen je jutros kod Sremske Mitrovice.

Ubistvo se dogodilo u četvrtak oko 10 sati a P.J., koji je prethodne večeri došao sa ocem u njegovo rodno selo, nestao je odmah posle ubistva.

Podsetimo nesrećni Milan Jevtović je pronađen sa nekoliko ubodnih rana u predelu stomaka na stepeništu kuće. Njegovo telo je pronašao komšija i u prvi mah se pomislilo da je umro od srčanog udara. Tek dolaskom policije uočene su rane od oštrog predmeta, najverovatnije noža.

Otac i sin su bili sami u kući tako da svedoka ove porodične tragedije nije bilo a iskaz P.J. će rastvetliti kako se dogodilo ubistvo. Istražni sudija je naložio obdukciju tela a rezultati će biti poznati iduće nedelje.Inače, P.J je Milanov sin iz prvog braka a prema priči komšija, otac mu je nedavno kupio stan.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...