Split: Umro mladić (22) uboden na sestrinom venčanju

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo

Split: Umro mladić (22) uboden na sestrinom venčanju

Crna Hronika -
lekari su dva puta oživljavali i tri sata operisali mladića Antu K. (22) iz Bajnica nedaleko od Dugog Rata, ali telo nije izdržalo

SPLIT - Ante K. (22) iz Bajnica nedaleko Dugog Rata preminuo je jutros u splitskoj bolnici od uboda nožem koje mu je zadao Danijel J. (20) iz Podstrane u subotu u 5.30 sati ispred kluba na Mertojaku u Splitu. Lekari su dva puta oživljavali i tri sata operisali mladića Antu K. ali telo nije izdržalo. Nezvanično, mladić je stradao u klubu gde slavio sestrino venčanje s porodicom i prijateljima.- Posvađali su se još u klubu, a obezbeđenje ih je zatim obojicu izbacio na ulicu - kazali su očevici. Međutim, mladići su svađu nastavili ispred kluba. Danijel je izvukao nož i brutalno tri puta ubo Antu. Kada je Ante pao na zemlju, napadač je seo u automobil parkiran kod kluba i pobegao.Žrtvu je ostavio da leži u lokvi krvi sa povređenim vitalnim organima i arterijom. Posle petnaestak minuta stigla je Hitna pomoć.

Inače. Ante je bio kikbokser i najmlađi je od četvero dece.- Šokirani smo, sinoć smo zajedno slavili, a danas tugujemo. Ne znamo da li su imali nekih nerešenih računa - kažu komšije. Policija je ubrzo posle uviđaja privela 20-godišnjaka kojeg sumnjiče za napad i teško ranjavanje jer su ga neki sugrađani prepoznali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track