TRAGEDIJA: Majka i ćerka poginule vraćajući se sa pijace!

Stravična saobraćajna nesreća kod Blaca

TRAGEDIJA: Majka i ćerka poginule vraćajući se sa pijace!

Crna Hronika -
Momirka (59) i Mirjana Samardžić (28) iz Beograda nastradale kada je Momirka izgubila kontrolu nad automobilom i udarila u kamion

BLACE - Zajedno u smrt!Beograđanke Momirka Samardžić (59) i njena ćerka Mirjana (28) poginule su juče u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 10 sati dogodila na putu Blace-Prokuplje kod sela Suvi Do.- Nesrećne žene bile su u „zastavi 101“. Momirka je, najverovatnije zbog brzine neprilagođene mokrom kolovozu, izgubila kontrolu na automobilom, proklizala i bočno udarila u kamion koji je naišao iz suprotnog smera - kaže izvor Kurira iz policije.Bile su nerazdvojneOd siline udara „zastava“ je sletela s puta, a majka i ćerka ispale su iz automobila.- Prizor je bio jeziv. Obe su ostale mrtve na licu mesta. Nije im bilo spasa - priča jedan očevidac nesreće, koji je pokušao da pomogne.Nesrećne žene nastradale su najverovatnije dok su se vraćale s pijace u Blacu.- Bile su nerazdvojne i veoma vezane. Živele su u Beogradu i brinule jedna za drugu. Skoro celo leto provele su u Tularima kod Prokuplja, u rodnom Momirkinom selu, gde i dalje živi njena majka Milica. Brinule su o baki, koja je dijabetičar. Ona još ne zna da je ostala bez ćerke i unuke - priča za Kurir meštanin Zvonko Vučićević. Milici su, kako kaže, rekli da se dogodila nesreća, ali da su Momirka i Mirjana samo povređene.- Niko nema snage da joj kaže. Ne znam kako će ona ovo da preživi. Ćerka i unuka bile su joj sve u životu - dodaje komšija. Kako kaže, Momirka je sama odgajila Mirjanu, a ni bolesnu majku nije zapostavila, iako je živela kilometrima daleko.Prepoznao ih komšija- Juče su se vraćale s pijace. Gepek im je bio pun povrća i potrepština za kuću. Išle su da kupe baki sve što joj treba, i eto šta se dogodilo - dodaje komšija u neverici.Momirka Samardžić i njena ćerka Mirjana kod sebe nisu imale lična dokumenta, pa policija još uvek zvanično nije potvrdila njihov identitet.- Komšija iz sela ih je prepoznao - dodaje on.

Uništen... Od jačine udarca "zastava" je smrskana
Uništen... Od jačine udarca "zastava" je smrskana

Zvonko Vučićević
Zvonko Vučićević

Žene za primerMeštani Tulara za Momirku i njenu ćerku Mirjanu imaju samo reči hvale.- Momirka je penziju dočekala kao inspektor u beogradskoj policiji. Bila je skromna žena, sama je odgajila ćerku, koja je bila njen ponos - kaže komšija Zvonko Vučićević. Pokojna Mirjana, kako dodaje, paralelno je studirala dva fakulteta i uskoro je trebalo da diplomira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track