ŽENA BOKSERA PRIZNALA: Ubila sam ga jer me je zverski tukao i mučio!

Rasvetljeno ubistvo Branka Bokana u Veterniku

ŽENA BOKSERA PRIZNALA: Ubila sam ga jer me je zverski tukao i mučio!

Crna Hronika -
Stalno sam bila modra od batina, a jednom me je toliko jako udario da mi je pukla bubna opna, rekla Ivana Bokan koja je juče priznala da je pucala u glavu svom mužu

NOVI SAD - Žrtva se branila.Ivana Bokan (39) priznala je juče da je ubila svog muža Branka Bokana (50) u četvrtak ujutru u njihovoj porodičnoj kući u Veterniku. Ona je rekla da mu je ispalila hitac u glavu jer više nije mogla da izdrži njegov teror.Terao je da puca- Tokom godinu dana našeg braka trpela sam njegovo zversko mučenje. Tukao me je i maltretirao svakodnevno i na sve moguće načine. Stalno sam bila modra od batina. Nema šta mi nije radio. Jednom me je toliko jako udario da mi je pukla bubna opna i otada ne čujem na to uvo - rekla je Ivana inspektorima novosadske kriminalističke policije.Kako je navela, nije imala izbora jer joj nije davao da ga ostavi i pretio joj je da će je ubiti.- I kad bismo spavali zajedno, držao je pištolj pored sebe. A stalno je pucao. I u kući i ispred kuće... Iako nisam htela, pre mesec dana me je naterao da idem da vežbam gađanje iz pištolja - ispričala je nesrećna žena.Branko je bio nasilan i konfliktan i imao je mnogo neprijatelja. Sa svima je bio u nekakvom sukobu i stalno je išao da se razračunava.- Pošao bi da se bije i terao i mene da idem s njim i da gledam. To mi je bilo mučno, ali me je on na silu terao da idem - opisivala je detalje brutalnog iživljavanja Ivana.Svađali su se često, ali su njihove svađe postale svakodnevne kad je prodao njen stan u Beogradu da bi vratio dugove za drogu.- Godinama se drogirao. Sve pare je davao na kokain. Nisam tu mogla ništa da uradim - kazala je žena.Odmah umroVeče pre zločina su se posvađali, nakon čega ju je Branko pretukao. Udarao ju je toliko jako da ju je celo telo bolelo.- Ušla sam u spavaću sobu i uzela pištolj. Zatim sam otišla od kuće. Vratila sam se u četvrtak ujutru i s pištoljem ušla u spavaću sobu. Spavao je. Probudio se kad sam otvorila vrata i počeo da urla na mene. Uperila sam pištolj ka njemu, povukla oroz i ispalila mu metak u čelo... Mislim da je odmah umro - kazala je Ivana.Zatim je pokupila pištolj, čauru i mobilne telefone. Sakrila ih je u blizini kuće. Odlučila je da ne prizna da ga je ubila i da počne život bez njega.- Izmislila sam sve što sam vam tada ispričala - rekla je ona, a zatim odvela inspektore do mesta na kojem je bacila pištolj kojim je ubila muža.Ona je rekla i da nije tačno da je bila u vezi sa svekrom Milanom.- Branko me je toliko mučio da mi se nekad nije živelo - kazala je uhapšena žena.

Mesto zločina... Porodična kuća Bokana
Mesto zločina... Porodična kuća Bokana

Tukao i ocaBranko je, kako je utvrdila istraga, tukao i Ivanu i svog oca Milana.- Zabranjivao im je da ulaze u sobu kad on spava. Kad ga je ubila, rekla je Milanu da se Branko možda prethodnu noć drogirao i da spava. Milan, inače, nema nikakve veze sa ubistvom, ali će biti priveden sudiji zbog neprijavljivanja krivičnog dela - navodi naš izvor iz policije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track