UŽAS: Silovao psihički bolesnu majku!
Foto: Shutterstock

U porodičnoj kući u selu Dragijevci u Osečini

UŽAS: Silovao psihički bolesnu majku!

Crna Hronika -
Vladimir P. (25) uhapšen zato što je tokom vikenda dva puta napastvovao majku, koja ga je u ponedeljak prijavila policiji

VALJEVO - Porodična nesreća.Vladimir P. (25) uhapšen je zato što je tokom vikenda dva puta silovao majku Stanojku P. (47) u njihovoj porodičnoj kući u selu Dragijevci u opštini Osečina. Njemu je nakon saslušanja određen policijski pritvor, nakon čega će biti priveden istražnom sudiji.- Sin je zloupotrebio teško stanje majke da je zlostavlja. Žena nije mogla da se odbrani od njega. Međutim, nije je tukao, niti joj naneo neke teške povrede - navodi naš izvor iz istrage.Kako saznajemo, nesrećna žena je psihijatrijski bolesnik i pre nekoliko godina lečila se u bolnici.- Napastvovao ju je u subotu i nedelju. Ona je u ponedeljak došla u policiju i rekla šta joj se dogodilo. Bila je potresena i u teškom psihičkom stanju. Čim smo obavili razgovor s njom, otišli smo da razgovaramo i sa sinom - kaže sagovornik Kurira iz istrage.Vladimir je mirno otišao u stanicu policije, gde je tokom saslušanja inspektorima priznao da je kriv.- Uradio sam to... Ne znam šta mi je bilo - rekao je on.Radojka je upućena na ginekološki pregled, koji je pokazao da nema tragova povreda.- To ne znači da nije silovana, nego da nije imala snage da se opire, što i nije čudno s obzirom na to da pije sedative - kaže naš izvor.Vladimir je jedan od dvojice Stanojkinih sinova. Njih troje žive zajedno u kući. Izdržavaju se od socijalne pomoći.- Pošto su svi godinama bolesni, niko od njih nije zaposlen. Žive u toliko teškim uslovima da je pitanje kako preživljavaju i šta jedu - navodi naš izvor.Prema rečima komšija, i Vladimir ima psihičke probleme i čudno se ponaša.- Oni su vrlo zatvoreni verovatno zbog muka koje imaju. Ne druže se ni sa kim. Drugog Radojkinog sina smo retko viđali. Znam da nijedno od njih nije bilo nigde zaposleno i da su jedva imali šta da jedu. Teška su sirotinja - priča komšija.Nije poznato gde je bio drugi sin u vreme kad se silovanje dogodilo.

Radojkin muž se smrzao u sneguRadojkin muž, a Vladimirov otac umro je pre nekoliko godina.- Izašao je iz kuće i nestao. Tražili su ga, ali od njega nije bilo ni traga ni glasa. Posle nekog vremena nađen je smrznut u snegu - kaže naš sagovornik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track