PAO U PODGORICI: Pitbul uhapšen zbog ubistva Nikole Bojovića!
Foto: Zorana Jeftić

Brutalni likvidator iz Beograda mesecima se krio u glavnom gradu Crne Gore

PAO U PODGORICI: Pitbul uhapšen zbog ubistva Nikole Bojovića!

Crna Hronika -
Uhvaćen Saša Cvetanović (33) priveden je zbog sumnje da je ispalio 15 hitaca u rođenog brata vođe „zemunskog klana“

BEOGRAD - Ceo klan iza rešetaka!Saša Cvetanović zvani Pitbul (33) iz Beograda, srpski državljanin, uhapšen je juče oko 16 sati u podgoričkom naselju Tološi zbog sumnje da je 29. aprila u centru Beograda ubio Nikolu Bojovića (39), rođenog brata vođe „zemunskog klana“ Luke Bojovića.- Reč je o čoveku za koga se sumnja da je plaćeni ubica koji je u ranim jutarnjim satima 29. aprila u Ulici carice Milice ispalio 15 hitaca u Bojovića - kaže izvor Kurira. Akciju hapšenja, juče kasno po podne, izvele su zajednički srpska i crnogorska policija.- Cvetanović je posle likvidacije, koja je zabeležena na kamerama postavljenim u blizini mesta zločina, pobegao iz Beograda i sve vreme se skrivao u Crnoj Gori. Pre izvesnog vremena identifikovan je i za njim je raspisana poternica. Pripadnici policije pokušavali su da mu uđu u trag sve dok mu juče nisu stavljene lisice - dodaje on.Osveta LukiKako sumnjaju istražitelji, ubistvo Bojovića naručio je Slobodan Šaranović iz osvete Luki Bojoviću. Podsetimo, Šaranović, inače brat ubijenog vlasnika kazina „Slavija“ Branislava, uhapšen je 24. jula, takođe u Crnoj Gori, zbog sumnje da je s Ratkom Koljenšićem organizovao ubistvo Nikole Bojovića, ali i niz drugih likvidacija u Srbiji i Crnoj Gori.- Šaranović je Luku Bojovića krivio za ubistvo svog brata, i zbog toga je navodno odlučio da mu se osveti - objašnjava sagovornik iz istrage.Istovremeno, tada su u Beogradu uhapšena još trojica osumnjičenih za umešanost u zločin. Klupko je počelo da se odmotava kad je jedan od njih, M. V., odlučio da sarađuje sa istražnim organima.Svedok sve otkrio- Zahvaljujući svedoku-saradniku, otkrivene su uloge i identiteti svih umešanih u likvidaciju - potvrdio je izvor upoznat sa istragom.Navodno, M. V. je ispričao da je uhapšeni Koljenšić danima pratio Nikolu Bojovića kako bi egzekutor bio siguran da on baš svakoga dana prvo ide u pekaru, pa kod svog oca.- Potvrdio je i sumnje da je zločin izvršio plaćeni ubica, izvesni Pitbul, što se sada i potvrdilo - dodaje on.

Ubijen... Nikola Bojović, U zatvoru... Luka Bojović
Ubijen... Nikola Bojović, U zatvoru... Luka Bojović

Poznat policijiUhapšeni Saša Cvetanović, čiji identitet juče zvanično niko nije želeo da potvrdi, navodno je odranije poznat srpskoj policiji. Prema nezvaničnim informacijama, ranije je bio na udaru zakona zbog razbojništava i nasilničkog ponašanja, a nekoliko godina bio je u bekstvu jer je za njim bila raspisana poternica zbog teške krađe.

Zločin na video-traciUbistvo Nikole Bojovića u Beogradu snimile su kamere na lokalima u blizini mesta zločina i taj snimak Srbija je već poslala kolegama u Crnoj Gori, u zahtevu za ekstradiciju Šaranovića i Koljenšića, koji su u pritvoru. Na tom snimku navodno se vidi kako Pitbul, koji je na glavi imao kapu, prilazi Bojoviću i puca u njega.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track