DIREKTOR HRISTIĆ: Pretučen sam zbog zapošljavanja u školi!

Nasilje u vranjskoj Banji

DIREKTOR HRISTIĆ: Pretučen sam zbog zapošljavanja u školi!

Crna Hronika -
Razlog za napad na mene može biti samo radno mesto, posao u sprezi sa nekim ljudima iz političkog života gde uvek ima nezadovoljnih i bolesnih umova, izjavio je pretučeni Hristić

VRANJE - U četvrtak uveče nešto posle 21.00 čas nepoznati napadači naneli su teške telesne povrede Bratislavu Hristiću (44), direktoru Osnovne škole "Predrag Devedžić" i zameniku predsednika Gradske opštine Vranjska Banja.

Hristić je sa teškim povredama glave primljen oko 22,00 časa na Urgentno odeljenje vranjske Bolnice, potvrdio je medijima načelnik dr Ljubiša Stoiljković.

Direktor Osnovne škole "Predrag Deverdžić" u Vranjskoj Banji Bratislav Hristić izjavio je danas da pretpostavlja da je pretučen zbog preraspodele radnih mesta u školi.

Hristić, koji je zamenik predsednika Skupštine opštine Vranjska Banja, izjavio je da "ni on ni njegova porodica nikome ne duguju", ali da pretpostavlja da je napadnut zbog radnih mesta u školi. Prema njegovim rečima, napadači su ga dočekali ispred kuće i tukli ga sve dok iz kuće nisu izašli njegov sin i otac, a pobegli su kolima u kojima ih je čekao treći muškarac.

"Živim od plate kao i svi drugi, a funkciju zamenika predsednika SO Vranjska Banja obavljam volonterski. Nikome ništa ne dugujem i škola nikome ništa ne duguje. Razlog za napad na mene može biti samo radno mesto, posao u sprezi sa nekim ljudima iz političkog života gde uvek ima nezadovoljnih i bolesnih umova koji ne prezaju ni od čega", kazao je Hristić.

On se sinoć obratio za pomoć u Zdravstveni centar Vranje odakle su ga posle pregleda poslali na kućno lečenje.

- Policiji je prijavljen napad na Bratislava Hristića, direktora osnovne škole u Vranjskoj Banji. Mi za sada radimo na pronalaženju počinioca i utvrđivanju motiva ovoga napada, rekao je Dragan Stamenković, portparol Policijske uprave u Vranju.

Više pojedinosti o napadu na Hristića saznali smo u centrali vranjskih socijalista, čiji je on dugogodišnji član.

- Nešto posle 21.00 čas Hristić je, na poziv nekoliko nepoznatih ljudi izašao na kapiju svoje kuće u Vranjskoj Banji.

Prvi koji mu je prišao, s namerom da ga nešto pita, nasrnuo je na Hristića pesnicama, a onda su mu se pridružila još dvojica. Kada je napadnuti oboren i počeo da doziva u pomoć, napadači su pobegli,rečeno je u Gradskom odboru SPS u Vranju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track