POGREŠIO:  Greškom razbio auto ministarke Srebrenke Golić!
Foto: Preent

Pogrešio vozilo

POGREŠIO: Greškom razbio auto ministarke Srebrenke Golić!

Crna Hronika -
Automobil koji vozi policajac je iste marke folksavagen pasat, i ima tri poslednja broja registracije identična kao i automobil ministarke Golić

BANJALUKA- Banjalučka policija uhapsila je Mirka Kovačića (24), koji je u noći sa nedelje na ponedeljak pajserom polupao automobil u dvorištu kuće ministarke za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju u Vladi Republike Srpske Srebrenke Golić.

Njen automobil uništen je greškom, jer je Kovačić nameravao da polupa vozilo policajca zaposlenog u banjalučkom zatvoru.

Automobil koji vozi policajac je iste marke "folksavagen pasat" i ima tri poslednja broja registracije identična kao i automobil parkiran u dvorištu Golićevih.

Motiv napada je sukob koji je u subotu uveče kulminirao u jednom od noćnih klubova između Kovačića, koji je pre tri meseca izašao iz banjalučkog zatvora, i policajca.

- Revoltirani Kovačić je s kolegama prolazio Bulevarom vojvode Stepe Stepanovića i ugledao "pasat". Odmah je izašao s pajserom i počeo da lupa ne znajući da se radi o dvorištu kuće ministarke Srebrenke Golić - objasnio je izvor iz policije.

Uhapšeni je tokom kriminalističke obrade priznao krivično delo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track