Najnovije vesti

RANJENA ISPRED KUĆE: Zalutali metak pogodio ženu
Foto: Dado Djilas

Zamalo tragedija pred decom

RANJENA ISPRED KUĆE: Zalutali metak pogodio ženu

Crna Hronika
Gordana P. (39) lakše je povređena u sredu uveče, dok je uzimala poštu iz sandučeta porodične kuće u Kotežu

BEOGRAD - Izbegnuta tragedija!
Gordana P. (39) pukom srećom prošla je samo s lakšim povredama kada ju je ispred porodične kuće u beogradskom prigradskom naselju Kotež okrznuo zalutali metak. Žena je posle ukazane lekarske pomoći puštena na kućno lečenje, a policija utvrđuje ko je pucao.

- Gordana P. je u sredu oko 21.45 sati došla kući. Izašla je iz automobila i iz sandučeta uzela pristiglu poštu. U tom trenutku s njom je bilo i njeno dvoje maloletne dece. Odjednom je osetila da ju je nešto udarilo u glavu - kaže izvor Kurira iz istrage.
Povređena žena je krvarila, ne znajući šta joj se desilo.
- Deca su plakala i jaukala. Suprug ju je odmah stavio u automobil i odvezao u Urgentni centar. Tek kasnije je utvrđeno da je ženu ranio zalutali metak. Njena deca su u šoku! Niko od članova porodice ne može da veruje da Gordana umalo da nastrada ispred kuće - kaže naš sagovornik. Policajci su izlazili na lice mesta kako bi eventualno pronašli čaure i utvrdili iz kojeg oružja su ispaljene.

- Tog dana čula se muzika u Kotežu. Očigledno je neko nešto slavio. Pretpostavljamo da je neko od prisutnih na veselju ispalio nekoliko hitaca iz pištolja, od kojih je jedan metak pogodio nesrećnu ženu. Imala je sreće! Povrede nisu ozbiljne, a moglo je da dođe do tragedije da ju je zrno pogodilo samo nekoliko centimetara niže - kaže izvor Kurira iz istrage.

(Z. N.)

Žena puštena iz bolnice

Gordana P. je, nakon ukazane pomoći u Urgentnom centru, otpuštena iz bolnice.
- Imala je posekotinu na glavi. Povreda je sanirana, nakon čega je puštena na kućno lečenje - kaže izvor Kurira iz istrage.

 

Čuli smo plač dece

Komšije Gordane P. kažu da su u sredu uveče čuli dečji plač.
- Kad smo pogledali kroz prozor, videli smo komšiju kako se vozilom odvozi velikom brzinom. Znali smo da se nešto loše dogodilo. Tek smo ujutru saznali da je Gordana ranjena - priča komšija.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...