POLICIJA NEMOĆNA: Svrljiški manijak masturbira samo pred publikom!
Foto: Svrljiške Novine

Onaniše iz mraka

POLICIJA NEMOĆNA: Svrljiški manijak masturbira samo pred publikom!

Crna Hronika -
Nije ispuštao nikakve zvuke, samo je skinuo pantalone i počeo da vitla. Bez ijedne reči završio je posao a onda se izgubio bez traga i glasa

SVRLJIG - Nepoznata osoba već četvrti put zastrašuje i masturbira pred prolaznicima u ulici Vase Albanca, kod Novog tržnog centra u Svrljigu. Žitelji ovog dela Svrljiga prijavili slučaj policiji.

Pre dvadesetak dana na lokaciji između zelene pijace i tržnog centra, za sada, nepoznata osoba naočigled prolaznika svukla je pantalone i počela da se samozadovoljava.

" Ko god da je nije ispuštao nikakve zvuke, samo je skinuo pantalone i počeo da vitla polnim organom, kaže N.M za Svrljiške novine.

Manijak ima određeno vreme za izvođenje “rituala“, i tako noću negde između 21.30 i 21.50 časova dolazi na određeno mesto, potom skida pantalone do zglobova a gornji deo tela i lice sakrije u mraku i počinje da se samozadovoljava naočigled prolaznika.

Foto: Svrljiške novine
Foto: Svrljiške novine

Predposlednji put primećen je u subotu, tada je bio na drugoj lokaciji, preko puta mosta u prolazu tržnog centra. Tu ga je primetila jedna radnica koja se vraćala iz druge smene.

Ona kaže da je bio okrenut prema kafiću i da je očigledno gledao šta se tamo zbiva i na taj način imao podstrek za masturbiranje.

Zadnji put viđen je u sredu na starom mestu, na uglu, u mraku. Bez ijedne reči završio je posao a onda se izgubio bez traga i glasa. Ova priča brzo se pročula, a žitelji ovog mirnog naselja slučaj su odmah prijavili svrljiškoj Policiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track