NOVI SAD: Goli mladići po pljusku iskakali pred vozila u Bulevaru Evrope!
Foto: BETA

Performans ili huliganizam

NOVI SAD: Goli mladići po pljusku iskakali pred vozila u Bulevaru Evrope!

Crna Hronika -
Potpuno goli mladići stajali su na pljusku, vikali, bacali građu sa obližnjeg gradilišta na put, a povremeno su i istrčavali na bulevar

NOVI SAD - U četvrtak uveče oko 23.30 časova na Bulevaru Evrope, preko puta Zoned-ove višespratnice, dvojica potpuno golih mladića imala su svoj "performans" po pljusku.

Naime kako je ispričao Nemanja Vuković koji je u tom trenutku uparkiravao automobil, potpuno goli mladići stajali su na pljusku, vikali, bacali građu sa obližnjeg gradilišta na put, a povremeno su i istrčavali na bulevar.

- Ja sam bio na suprotnoj strani od njih. Oni su stajali na autobuskom stajalištu u blizini jedne nedovršene zgrade. Svo vreme su se derali, a u jednom trenutku su istrčali ispred jednog vozila koje se kretalo iz pravca Limana ka Novom naselju. Čovek je stao, izašao iz kola, pogledao o čemu se radi i potom nastavio vožnju, riča Nemanja.

Nedugo zatim golišavi mladići stari oko 25 godina su sa ciglama u rukama otišli u jednu od sporednih ulica nastavljajući da urlaju i skaču.Da li je tokom njihovog "performansa" neko vozilo oštećeno za sada nije poznato.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track