Poljubio ćerku, pa pucao u sina, snaju i komšinicu

Krvava noć u Zemunu: U pucnjavama poginulo dvoje, četvoro ranjeno

Poljubio ćerku, pa pucao u sina, snaju i komšinicu

Crna Hronika -
Samo nekoliko sati pre nego što ih je Jakov C. (68) ranio, sin Danijel (37) i snaja Vesna (37) doputovali iz Nemačke. Ranjena Zagorka A. (67) sama podvezala povređenu nogu

BEOGRAD - Sejao smrt!Jakov se često svađao sa sinom zbog snaje! Pričaju da je nije voleo jer nije mogla da ima dece! Jakov je sinu kupio stan u istoj zgradi u kojoj je i njegov, ali se izgleda brzo pokajao zbog toga.To su juče za Kurir ispričale komšije Jakova C. (68), koji je u nedelju oko 21 sat u kući u Grobljanskoj ulici u Zemunu hicem iz pištolja ranio sina Danijela (37), snaju Vesnu (37) i komšinicu Zagorku A. (67), a potom se ubio.Došli iz Nemačke- Danijel i njegova supruga Vesna došli su iz Nemačke samo nekoliko sati pre tragedije. Prethodno su svratili u Bosnu kod Vesnine rodbine. Vesna i Danijelova sestra Valentina, koja je živela s ocem, trebalo je juče da otputuju na odmor u Grčku, a Danijel je nameravao da renovira stan koji mu je otac kupio - priča komšinica.U nedelju uveče Danijel je, kako kaže komšinica, sedeo u dvorištu.- Njegova sestra Valentina je večerala. Otac joj je prišao i poljubio je, a onda je izašao u dvorište, izvadio pištolj i počeo da puca na sina i komšinicu! Čim su meci počeli da se čuju, Valentina je potrčala ka dvorištu. Otac Jakov projurio je pored nje, a ona je uspela samo da vikne: „Tata!“ Jadna žena, videla je brata u lokvi krvi, a potom se ponovo začula pucnjava - priča komšija Marinko S.Jakov je ranio snaju Vesnu i na kraju je sebi pucao u glavu.- Komšije su povređenima pritrčali u pomoć. Držali su ranjenog Danijela i prskali ga vodom, a komšinica Zagorka je sama sebi podvezala povređenu nogu - priča komšija Marinko.Brat mi je jakJakov je do odlaska u penziju živeo u Nemačkoj, gde je i radio.- Živeo je u istom gradu kao sin i snaja. Pre sedam dana vratio se u Zemun iz Nemačke, gde je prethodno bio dva meseca. Nekoliko puta godišnje odlazio je u Nemačku. Žena mu je umrla pre desetak godina - kaže komšija.Jakovljevu ćerku Valentinu zatekli smo kad se vraćala iz bolnice, gde su joj smešteni brat i snaja.- Otac i brat imali su probleme i ranije. Snaja mi je dobro, pričala sam s njom. Brat je na aparatima. Izvući će se - kratko je rekla Valentina.(Z. N.)

Komšija: Priča se da nije voleo snaju jer nije mogla da ima dece
Komšija: Priča se da nije voleo snaju jer nije mogla da ima dece

Jakov je bio prek i prgavKomšije kažu da su s Jakovom uvek imali problema.- Bio je preke naravi, nema s kim se nije sukobio. Ponašao se kao da je celo dvorište njegovo. Žao mi je Valentine. Devojka je u šoku. Ovu tragediju je teško podnela, a sad je najbitnije da joj se brat i snaja oporave - priča komšija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track