NOVI PAZAR: Uhapšen zbog muljanja sa registracijama!

Mito

NOVI PAZAR: Uhapšen zbog muljanja sa registracijama!

Crna Hronika -
Uhapšeni se tereti da je za prolazak na tehničkom pregledu uzeo 8.114 dinara

NOVI PAZAR - Policija u Novom Pazaru je odredila mere zadržavanja do 48 časova F.I. (31), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela zloupotreba položaja odgovornog lica, falsifikovanje službene isprave i usluga I.P. (29), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela zloupotreba položaja odgovornog lica i falsifikovanje službene isprave.

Mera zadržavanja do 48 časova određena je F.I. (31) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela zloupotreba položaja odgovornog lica, falsifikovanje službene isprave i usluga.

Sumnja se da je F.I. kao odgovorno lice tehničkog pregleda u Novom Pazaru, primio na ime registracije vozila od N.M. novac u iznosu od 8.114 dinara.

Takođe se sumnja da je on izdavao falsifikovane naloge za uplatu, za koje je proverom utvrđeno da nisu realizovane.On je predat u Okružni zatvor u Novom Pazaru.

Službenici Policijske uprave u Novom Pazaru odredili su meru zadržavanja do 48 časova I.P. (29) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela zloupotreba položaja odgovornog lica i falsifikovanje službene isprave.

Sumnja se da je I.P. kao odgovorno lice agencije za pružanje administrativnih usluga u Novom Pazaru, primao na ime registracije vozila od više lica novac.

On se tereti da je tim licima izdavao falsifikovane naloge, za koje je proverom utvrđeno da nisu realizovani.Postoji sumnja da je tom prilikom pribavio imovinsku korist od 56.320 dinara.

I.P. je predat u Okružni zatvor u Novom Pazaru.Policijski službenici su do sada podneli preko 80 krivičnih prijava za ovakva ili slična krivična dela, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja