NAPAD NA UČENIKA: Uhapšeni napadači sa mačetom!

Novi Sad

NAPAD NA UČENIKA: Uhapšeni napadači sa mačetom!

Crna Hronika -
Maloletnik (17) se tereti da je mačetom isekao učenika (16) Građevinske škole, dok su zbog premlaćivanja privedena dvojica mladića (19) iz Sremske Kamenice

NOVI SAD - Maloletnik iz Sremske Kamenice (17) uhapšen je zbog osnovane sumnje da je u ponedeljak u Ulici Miše Dimitrijevića oštrim predmetom nalik maloj kosi isekao Novosađanina M.M. (16), koji mu je neposredno pre toga naneo lake telesne povrede istom kosom.

Takođe, zbog sumnje da su pretukli drugog maloletnika (16), policija je odredila meru zadržavanja N.T. (19) iz Sremske Kamenice, dok je protiv njegovog sugrađanina S.P. (19) podneta krivična prijava.

Sedamnaestogodišnjak i N.T. će u zakonskom roku sa krivičnom prijavom, biti dovedeni na saslušanje dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

Podsećamo, maloletni M.M. kojeg je grupa mladića isekla u ponedeljak oko 17 časova na uglu ulica Braće Ribnikara i Miše Dimitrijevića, zadobio je povrede u vidu posekotine donjeg dela grudnog koša i abdomena. Takođe, isečeno mu je rame, kuk i podlaktica, a kod podlaktice je oštećen veći krvni sud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track