CRNA GORA: Srbin švercovao cigarete vredne 240.000 evra!

Policija dobila dojavu

CRNA GORA: Srbin švercovao cigarete vredne 240.000 evra!

Crna Hronika -
U Savićevom kamionu pronađeno je 24.050 boksova cigareta i druge robe - 89 kompleta ženske garderobe 2.374 bedževa, kožnih narukvica i zastavica

PODGORICA - Na graničnom prelazu Dobrakovo između Srbije i Crne Gore, carinski i policijski službenici oduzeli su danas cigarete i drugu robu vrednu više od 240.000 evra, pronađenu kontrolom kamiona užickih tablica kojim je upravljao državljanin Srbije Slavoljub Savić iz Sevojna.

Savić (58) je uhapšen i uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom državnom tužiocu u Bijelom Polju, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena trgovina.

Oduzeto je 24.050 boksova cigareta i druge robe - 89 kompleta ženske garderobe 2.374 bedževa, kožnih narukvica i zastavica.

Savić je, kako je precizirano iz iz Uprave carina, na graničnom prelazu između Srbije i Crne Gore prijavio carinskim službenicima da prevozi aluminijum.

Budući da su raspolagali operatvinim podatkom da osoba prevozi cigarete, uklonili su carinsku plombu i na tovarnom sanduku pronašli 481 paket u kojima su se nalazili boksovi cigareta, dva paketa cigaret papira...Roba je, sumnja se, bila namijenjena prodaji na nelegalnom tržištu u Srbiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track