NESREĆA KOD AERODROMA: Pijan ubio ženu, pa lagao da je ona vozila!

Blaženka Nahod (29) poginula u udesu

NESREĆA KOD AERODROMA: Pijan ubio ženu, pa lagao da je ona vozila!

Crna Hronika -
Vladan Ćesarević (34) sa 1,5 promila alkohola u krvi izazvao udes u kom je stradala njegova supruga, a njihov sin srećom lakše povređen. Policiji rekao da nije on upravljao kolima

BEOGRAD - Blaženka Nahod (29) poginula je u udesu koji je, prema prvim informacijama, izazvao njen suprug Vladan Ćesarević (34), koji je pijan upravljao kolima.

On je lakše povređen, kao i njihov dvogodišnji sin. Nesreća se dogodila u nedelju oko 23.30 na auto-putu, kod skretanja za aerodrom „Nikola Tesla“.Nesreća se dogodila kada je BMW smederevskih tablica, u kojima se nalazila tročlana porodica, velikom brzinom udario u drugi automobil, zatim u kamion, a onda izleteo s puta. Iako su ekipe Hitne pomoći brzo stigle, mogle su samo da konstatuju smrt nesrećne žene, dok su dečaka i Vladana prevezli u Urgentni centar.Vraćali se s krštenja- Vozač BMW koji je bio pod dejstvom alkohola udario je najpre u „mazdu“, za čijim volanom se nalazila Bojana Kovačević (18), da bi se odbio i zakačio kamion koji se nalazio na putu, a onda izleteo - kaže naš izvor i dodaje da je Ćesarević imao 1,5 promila alkohola u krvi.Kako Kurir nezvanično saznaje, Vladan je pred policijom neposredno nakon nesreće tvrdio da nije on upravljao vozilom.- Vozač BMW bio je vidno alkoholisan. Na uviđaju se branio da nije on vozio automobil, iako je bilo jasno da je on bio za volanom. Odmah je uhapšen i određeno mu je zadržavanje - objašnjava naš sagovornik.U domu porodice Ćesarević u naselju Batajnica naša reporteri juče nisu zatekli nikog. Komšije, koje su bile šokirane zbog Blaženkine pogibije, ispričale su nam da su Ćesarevići tu živeli sami, a da ih je Vladanov otac Milan povremeno posećivao.- Vladan i Blaženka su se vraćali sa krštenja kada im se dogodila nesreća. Njegov blizak drug je krstio dete i on je malo više popio. Ne znam šta da kažem, moglo je svakome da se dogodi. Tragedija velika, Vladan je Blaženku toliko voleo - kaže prvi komšija porodice Ćesarević.Deda odveo deteOn dodaje da je noćas došao Vladanov otac i odveo njihovog dvogodišnjeg sinčića.- Javili su mu oko dva sata noću da su imali nesreću i da dođe po dete. Video sam ga kada je stigao, bio je potresen. Ispričao mi je da dečak ima ogrebotinu na oku, a da je Vladanu povređena karlica. Odveo je malog kod Blaženkinih roditelja u selo Sase kod Beške - rekao nam je komšija.Prema njegovim rečima, Blaženka je radila u „Maksiju“ u Inđiji, a Vladan u „Frikomu“.- Često su odlazili u selo kod njenih, zaista su lepo živeli i slagali se sa svima. Mnogo mi je teško, družili smo se - ispričao je potreseni sused.

Živeo u ValjevuIMA BRAK IZA SEBEVladan je do pre nekoliko godina živeo u Valjevu sa roditeljima. Kako su komšije ispričale, otkako se odselio za Beograd, retko su ga viđali u očevoj kući u naselju Brdani.- On je bio oženjen i iz prvog braka ima dvoje dece, koja žive sa majkom. Kada su se rastali, odselio se u Beograd, gde je jedno vreme vozio kamion. U njihovoj kući je često boravila njegova sestra, koja je dovodila decu iz njegovog prvog braka - kažu komšije Ćesarevića.(S. S. S.)

Sprečena još jedna tragedijaVOZIO ŽENU I DECU SA 1,4 PROMILAU isto vreme kad se dogodila nesreća kod aerodroma, na auto-putu kod Bubanj potoka saobraćajna policija dobila je dojavu od vozača da se putem kreće vozilo koje krivuda. Saobraćajci su kod naplatne rampe Bubanj potok zaustavili automobil i ostali u šoku jer su u vozilu zatekli četvoročlanu porodicu koja se vraćala s mora, a muškarac koji se nalazio za volanom bio je vidno pijan.Alko-testiranjem je utvrđeno da je imao više od 1,4 promila alkohola. Vozač je zbog vožnje u pijanom stanju priveden u policiju na trežnjenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track