STIDIŠ LI SE ŠLJAMU I BAGRO! Oni su ćutke gledali zlostavljanje mladića koji se posle OBESIO!
Foto: Printscreen

Piz*e ćute i gledaju! Oni su posmatrači iživljavanja

STIDIŠ LI SE ŠLJAMU I BAGRO! Oni su ćutke gledali zlostavljanje mladića koji se posle OBESIO!

Crna Hronika -

Petoro svedoka batinjanja bili nemi posmatrači iživljavanja nad detetom

BEOGRAD - Petoro svedoka krvničkog batinanja mladog fudbalera Dragana Miloševića, koga je u ponedeljak 15. maja mlađi brat pronašao mrtvog i obešenog za kvaku u njihovom stanu na Novom Beogradu, nemo su posmatrali kako se siledžije iživljavaju nad nemoćnim detetom!

U optužnom aktu koji je Kurir ranije objavio, kao i na snimku koji posedujemo, vidi se da za stolom za kojim se odvija mučenje sedi još petoro ljudi. Oni mirno posmatraju prebijanje osamnaestogodišnjeg mladića, bez i najmanje reakcije. Mučenje se dogodilo u jednom kraljevačkom lokalu, a zlostavljači su još na slobodi.- Kao svedoci, na ročišta su pozivani Stefan Obradović iz Šumarica, Vladimir Vukosavljević iz Mataruške Banje, Zoran Petrović iz Kraljeva, Nebojša Radovanović iz Konareva i Marina Pavlović iz Vrdila - navodi naš izvor.

ONI SU MIRNO GLEDALI MUČENJE DEČAKA:

1. Stefan Obradović, Šumarica

2. Marina Pavlović, Vrdila

3. Vladimir Vukosavljević, Mataruška Banja

4. Zoran Petrović, Kraljevo

5. Nebojša Radovanović, Konarevo

OVAKO SU SE SILEDŽIJE IŽIVLJAVALE NAD NEMOĆNIM MLADIĆEM!PAŽNJA! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK

Dragana Jovićević, majka nesrećnog mladića, ponavlja da je njen sin nakon prebijanja lečen u psihijatrijskoj bolnici „Dr Laza Lazarević“.- Psihijatri su ustanovili da je preživeo strašan stres, koji je nastao kao posledica tuče. U dokumentaciji je navedeno da je bio u teškoj psihozi. Mog sina sam sahranila u belom sanduku, s belim krstom. Znam da je Dragan otišao na bolje i lepše mesto, a oni su na slobodi - kroz suze nam je rekla očajna majka.Podsetimo, Milošević je izvršio samoubistvo u ponedeljak uveče, u kući u kojoj je živeo s majkom i dva mlađa brata. Nesrećnog fudbalera pronašao je trinaestogodišnji brat.

Nasilnici Savo Pavlović (48) i Predrag Milošević (48) skoro četiri godine nakon prebijanja fudbalera Dragana Miloševića nalaze se na slobodi! Kako je Kurir ranije pisao, optužnica protiv njih podignuta je tek u julu 2016. godine, iako se incident u kraljevačkom lokalu dogodio u novembru 2013.

EKSLUZIVNO, FOTOGRAFIJA BATINAŠA: Oni su zverski tukli mladića koji se kasnije obesio!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) EKSKLUZIVNO! Pogledajte svirepo iživljavanje zbog kojeg se mladić (22) obesio

STRAVA U NOVOM BEOGRADU: Bivši fudbaler (22) obesio se o kvaku!

MLADIĆ (22) SE OBESIO ZBOG ZLOSTAVLJANJA: Fudbaler u grobu, siledžije na slobodi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track