PAŽNJA: Hrvatice vikendom dolaze na seks u Beograd

Erotski turizam

PAŽNJA: Hrvatice vikendom dolaze na seks u Beograd

Društvo -
Sve više devojaka iz „lijepe njihove“ dolazi na vikend u srpsku prestonicu jer su otkrile da su Srbi najbolji ljubavnici

BEOGRAD - Ko će kome... Hrvatski forumi preplavljeni su savetima Hrvatica koje su vikend provele u Beogradu. Razlog - seks na brzaka sa, kako su navele, „sjajnim srpskim ljubavnicima“.Da tu ima istine potvrdio je i hrvatski Plejboj, koji je nedavno pisao o odlasku Hrvatica u Beograd po „najbolje frajere na Balkanu“. Tada je objavljeno da urbana legenda u Zagrebu glasi da su Srbi posebno obdareni, a da su i veoma dobri ljubavnici, pa je samim tim i seks u Beogradu najbolji. Jedna Hrvatica tom prilikom je izjavila da se napalila na naš naglasak.- Totalno sam se napalila na naglasak, a kad sam vidjela i ostale atribute, raspametila sam se - rekla je ona.Devojka koju smo kontaktirali preko jednog od foruma navela je da je celo leto sa drugaricama iz Zagreba svakog drugog vikenda dolazila u Beograd.- Bilo je savršeno! Što zbog provoda, što zbog odličnih frajera, sa kojima smo ludovali po celu noć. Upoznala sam neke Beograđanke koje kukaju kako ne mogu da nađu dečka. Mi smo bile u šoku, jer ako u Beogradu ne možete da nađete frajera sa kojim ćete imati seks, nećete ga nigde ni naći - rekla nam je Marija B. (26) iz Zagreba.I dok devojke iz Hrvatske pišu o divnim utiscima iz Beograda, Hrvatima je povređena sujeta, pa Beograd nazivaju „selendrom“.- Kom debilu još može past’ na pamet da Hrvatice idu u Beograd? Koji će k...c tamo? To je zaostala selendra po kojoj se još mogu vidit’ konjske zaprege - neki su od komentara besnih Hrvata povređenog ponosa.

TOB: Veći broj turista iz HrvatskeIz Turističke organizacije Beograda potvrdili su nam da je u poslednjih nekoliko meseci porastao broj hrvatskih turista.- Sada turisti iz Hrvatske spadaju u pet najbrojnijih turista u Beogradu. Nemamo tačne podatke, ali je činjenica da je u poslednjih nekoliko meseci broj njihovih turista u velikom porastu - kažu iz ove organizacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track