DULE NESTRPLJIV: Jedva čekam da povalim Radojku!

DULE NESTRPLJIV: Jedva čekam da povalim Radojku!

Stars -
Ja svoju ženu mnogo volim i jedva čekam da izađe sa Farme da je povalim. Ja sam zdrav čovek i volim seks

Voli seks i rado ga se seća! Ovu krilaticu Radojka Bogdanović podelila je sa širokim narodnim masama u rijaliti programu, kada je farmerima ispričala i razotkrila najintimnije detalje iz života sa svojim suprugom Duletom. Iako bi se mnogi zakleli kako VIP seljanka nema mnogo buran seksualni život, ona nas je uverila u suprotno kada je opisala koliko puta je na dan vodila ljubav sa svojim životnim saputnikom.

"Kada smo bili mlađi Dule je stalno tražio da se seksamo", započela je svoje pripovedanje Radojka dok su je Saška Karan, i Vesna Rivas pomno slušale. "On me je stalno spopadao pa je u početku od mene tražio da imamo odnos pet puta, sada je to ređe. Jednom mesečno je dovoljno", rekla je Bogdanovićeva."Kad smo bili mlađi Dule mi je jednom zamerio uz opasku “Kakva si ti žena kad ne možeš pet puta na dan”?! Nije da ne mogu, al on to ne razume. Mi se mnogo volimo i meni se nekada miluje, a on odmah navali i oće seks, šta ću i ja onda popustim i mi se opalimo", podelila je Radojka svoje seksualno iskustvo sa farmerima.

I Dule je potvrdio da voli seks i naglasio da jedva čeka da njegova žena napusti šou kako bi mogli da nadoknade sve propušteno."Ja svoju ženu mnogo volim i jedva čekam da izađe sa Farme da je povalim. Ja sam zdrav čovek i volim seks! Nekada smo se seksali po više puta na dan, ali sada samo jednom, ne mogu više godine me stigle", iskreno je rekao Bogdanović.

Radojka treba da pobedi jer mi nemamo novca!

Bračni par Bogdanović je u rijaliti šou “Farma” ušao zbog nedostatka novca, a s obzirom na to da je Dule ispao prvi, on sve nade polaže u svoju suprugu i iskreno se nada njenoj pobedi. "Ako ima pravde pobediće moja Radojka. Ona je najvrednija žena na farmi u to su se uverili i gledaoci, a i farmeri na imanju. Svi ostali učesnici imaju para i koliko toliko su bogati, samo mi nemamo novaca. Voleo bih da pobedi da i nas sunce napokon obasja i da živimo ko svi nornalni ljudi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track