Džejms završio sezonu?

Novi peh za Partizan

Džejms završio sezonu?

Košarka -
Bivši igrač solunskog Arisa je po svemu sudeći "zaradio" rupturu mišića, pa lekarski tim srpskog šampiona neće moći da ga osposobi za nastavak finala plej-ofa

Košarkaš Partizana Dominik Džejms je zbog povrede lista u drugoj utakmici finala plej ofa protiv Crvene zvezde Beograd, najverovatnije završio sezonu i pridružio se Rašku Katiću, koji se od ranije koji se oporavlja od reaktivacije lajmske bolesti. Bivši igrač solunskog Arisa je po svemu sudeći "zaradio" rupturu mišića, pa lekarski tim srpskog šampiona neće moći da ga osposobi za nastavak finala plej-ofa.

Podsetimo Džejms je u redove Partizana stigao iz grčke neposredno pred finale nacionalnog Kupa u februaru, a na mestu organizatora igre nasledio je Ejsija Loa, koji se sa Olimpijakosom okitio titulom prvaka Evrope i postao šampion Grčke. Džejms je mnogo puta ponovio da se odlično uklopio u sistem trenera Vlade Jovanovića i da bi voleo da i naredne sezone ostane u Beogradu.

Trener Crvene zvezde Beograd Svetislav Pešić je posle pobede njegovog tima i izjednačenja u pobedama na 1:1, a pred nastavak serije koja se igra do tri pobede, rekao da igra Partizana dosta zavisi oid Džejmsa i da bi voleo da do kraja finala oba tima igraju u najjačem mogućem sastavu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track