U MERIDIANU DŽEKPOTOVI PADAJU KAO OD ŠALE - POSTANITE NAŠ SLEDEĆI MULTIMILIONER!
Foto: Promo

U MERIDIANU DŽEKPOTOVI PADAJU KAO OD ŠALE - POSTANITE NAŠ SLEDEĆI MULTIMILIONER!

Hold'em Poker -

Ne postoji bolje mesto za ljubitelje džekpot igara od Meridiana! U poslednjih nekoliko godina milionski dobici se ređaju kao na traci!

Meridian je jedna od retkih kompanija koja duže od dve decenije unazad uspeva da usreći svoje zadovoljne igrače. Na svakodnevnom nivou verni igrači Meridiana uspevaju da ostvare rekordne dobitke.

Osim uspešnosti u standardnim slot igrama za to su zaslužni i vrhunski džekpotovi.

Ako i vi želite sjajne džekpotove potrebno je samo da se ulogujete na svoj korisnički nalog i zaigrate jednu od sjajnih džekpot igara.

REGISTRUJ SE I POKUPI 200 POKLON SPINOVA

Ukoliko ne posedujete aktivan korisnički nalog, pravo je vreme da se pridružite stotinama zadovoljnih igrača. Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan bonus poklon za novajlije!

Odmah nakon registracije osvojićete 200 spinova na zanimljivoj slot igri Maya's Treasure provajdera Expanse Studios. Da stvar bude bolja, nije potrebno ni da deponujete novac na vaš nalog – spinovi vas čekaju odmah nakon registracije!

Registrujte se, uživajte u čarima najbolje dobrodošlice i ne propustite plejadu sjajnih džekpot igara u Meridianu!

Veliki broj provajdera odlikuje se fantastičnim džekpot igrama...

Ako se opredelite za jednu od igara provajdera EGT ili Fazi u svakom trenutku možete osvojiti jedan od progresivnih džekpotova.

Ali, ovo nisu jedini provajdeti koji se odlikuju džekpot igrama.

SJAJNA VEST ZA LJUBITELJE EXPANSE STUDIOS SLOTOVA!

Svi slotovi popularnog provajdera Expanse Studios u čijim igrama možete uživati ekskluzivno na Meridianu poseduje fantastične džekpotove!

Veliki deo Playtech igara takođe poseduje nestvarne džekpotove.

Ubedljivo najveći džekpot, koji će pamtiti igrači sa svih strana sveta isplatio je upravo Meridian.

U pitanju je jedan od četiri genijalna džekpota provajdera Playtech – i to onaj najveći – grand džekpot, u iznosu od 1.125.234 EVRA!

Srećni dobitnik je redovni igrač Meridiana, koji je sa samo 50 dinara uloga uspeo da obori evropski rekord i odnese kući ovu basnoslovnu svotu novca!

Ovo je ujedno i najveći jackpot koji je ikada izvučen u Srbiji i koji se našao na listi Top 5 izvučenih džekpotova u Evropi!

S toga ne čekajte, ulogujte se na svoj Meridian korisnički nalog i krenite u pohod na džekpotove!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track